Festival de teatru pentru tineret

O.D.
Ziarul BURSA #Cultură / 14 septembrie

Festival de teatru pentru tineret

Agenda culturală este plină la începutul acestei toamne. Cea de-a III-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru pentru Tineret "'Ştefan Iordache'', organizat de Primăria Sectorului 5, în parteneriat cu Teatrul Municipal Lucia Sturdza Bulandra, va debuta astăzi şi se va încheia pe 17 septembrie. Potrivit organizatorilor, "'zece trupe, opt studenţi, trei piese de teatru, un recital de muzică şi poezie, un workshop de teatru - dans şi nu în ultimul rând filmul biografic «Regele Scamator. Ştefan Iordache» vor umple cu emoţie zilele festivalului''. În deschiderea festivalului, azi de la ora 19,00, în Recitalul de poezie şi muzică "De la Eminescu la Nichita", vor fi pe scena sălii "'Liviu Ciulei'' a Teatrului Municipal Lucia Sturdza Bulandra: Maia Morgenstern, Anca Sigartău, Marius Bodochi şi Mircea Rusu, acompaniaţi instrumental de Mihai Murariu la pian şi Mihai Pintenaru la clarinet. În cea de a doua zi a festivalului, începând cu ora 19,00, este pusă în scenă piesa "Fluturii sunt liberi", în regia prof. univ. dr. Mihaela Arsenescu Werner, iar în distribuţie sunt studenţii Universităţii Naţionale de Arte "'George Enescu'' din Iaşi

Pe 16 septembrie, ora 19,00, pe scena sălii "'Liviu Ciulei'' a Teatrului Bulandra va fi pus în scenă spectacolul "Hoţii", în regia conf. univ. dr. Anca Bradu, cu participarea extraordinară a lui Marian Râlea, alături de studenţii Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică "'I.L. Caragiale''.

În ultima zi a festivalului, începând cu ora 17,00, va fi festivitatea de premiere a Festivalului Naţional de Teatru pentru Tineret "'Ştefan Iordache''.

"Jungla Teve", în regia lui Gigi Căciuleanu, este spectacolul cu care se încheie festivalul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

27 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9486
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2693
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8647
Gram de aur (XAU)Gram de aur245.2878

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro