Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Fotbalul la tribunal face audienţe mai mari decât cel de pe stadion

DAN NICOLAIE
Ziarul BURSA #Omul sf(M)inteste locul /

Fotbalul la tribunal face audienţe mai mari decât cel de pe stadion

O nouă ramură sportivă este pe cale să se dezvolte în ţara noastră: fotbalul la tribunal. Ca orice sport care se respectă, acesta are din ce în ce mai mulţi practicanţi şi se bucură şi de audienţe record. De altfel, "meciurile" de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, transmise în direct şi în reluare pe canalele de ştiri, au înregistrat în ultimele 10 zile audienţe şi de 7-8 ori mai mari decât partidele din ultimele etape ale Ligii 1 la fotbal.

Meciuri precum Concordia Chiajna - Pandurii Târgu Jiu (scor 0-1) sau Ceahlăul Piatra Neamţ - CSMS Iaşi (1-0), în care s-au decis ultimele echipe retrogradate dar şi cu influenţe majore în ceea ce priveşte participarea în cupele europene, nu au avut nicio şansă în faţa "Dosarului Valiza", în care Gigi Becali a reuşit, la final, să aibă o reprezentaţie care a blocat practic jurnalele de ştiri. De altfel, acesta a vorbit în faţa magistraţilor exact cât durează un meci de fotbal eliminatoriu în care se ajunge la prelungiri. Ca suspansul să fie total, loviturile de pedeapsă, în urma cărora vom afla cine a câştigat meciul, vor avea loc săptămâna viitoare, astfel ca atenţia publicului în jurul acestui sport este menţinută la cele mai înalte cote.

"Dosarul Transferurilor" a făcut, de asemenea, audienţe la nivelul meciurilor bune ale echipei naţionale, săptămâna trecută, în orele în care se aştepta verdictul, verdict care nu a mai venit - meciul urmând să se rejoace la Curtea de Apel, site-urile ziarelor de sport sau ale televiziunilor de ştiri blocându-se în repetate rânduri din cauza afluxului uriaş de vizitatori. În prima Ligă nu există în acest moment un mijlocaş de creaţie care să dribleze şi să aibă "şerpuirile" lui Ioan Becali atunci când are în faţă un grup compact de reprezentanţi ai presei, sau un atacant care să dezvolte viteza lui Mihai Stoica atunci când ţâşneşte spre uşile tribunalului în momentul când simte în ceafă lentila rece a camerelor de luat vederi. Nici evoluţiile lui George Copos sau Cristi Borcea nu sunt de neglijat, dar în mod cert vedeta actualului sezon de fotbal la tribunal rămâne George Becali, transferat între timp de la Palatul din Aleea Alexandru la Penitenciarul Rahova. Fiecare sport are vedetele sale, iar această ramură a fotbalului şi-a găsit propriii eroi. Publicul pare să guste genul, din nefericire, fotbalul- fotbal riscă să devină doar un apendice al noii discipline sportive.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Asa este,penalii conduc cu un scor zdrobitor in meciurile transmise de mass media,incepand cu meciurile din parlament,si terminand cu meciurile dintre clanuri si mascati.

    Au existat si spectatori naivi care s-au declarat bucurosi ca nu vor mai vedea si auzi vedete ca Gigi,dar posturile TV le-au dat o lovitura meritata:

    Gigi este prezent ,la orice ora,in jurnalele de stiri,demonstrand,astfel,ca nci un om politic,nci un ONG nu poate depasi dorinta cetatenilor de a admira cu entuziasm non valorile acestei tari. 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS