Huawei îşi deschide porţile către toate smartphone-urile cu Android

S.B.
Companii / 3 decembrie 2020

Huawei îşi deschide porţile către toate smartphone-urile cu Android

Huawei îşi deschide porţile către toate smartphone-urile cu Android, indiferent de marcă. Astfel,începând cu data de 1 decembrie,utilizatorii Android beneficiazăde acces gratuit către zeci de mii de aplicaţii locale şi internaţionale, alături de alte beneficii importante disponibile în magazinul virtual.

Ecosistemul HUAWEI AppGallery este de acum deschis tuturor utilizatorilor Android, oferindu-leacces rapid la toate aplicaţiile de care au nevoie în activităţile lor de zi cu zi. Magazinul virtual de aplicaţii poate fi instalat pe toate dispozitivele Android accesând appgallery.huawei.com şi folosind butonul de download AppGallery.

"Încă din momentul lansării magazinului virtual, unul dintre principalele obiective pe care ni le-am setat a fost acela de a le oferi tuturor utilizatorilorAndroid beneficiileimportante aduse de magazinul propriu HUAWEI AppGallery. Acum, la un an de la lansare, ne bucurăm să anunţăm faptul că ecosistemul HUAWEI AppGallery se aflăla un singur clic distanţă de utilizatori, indiferent de marca telefonului Android personal.", a declarat Ciprian Mirea, Director of Ecosystem and Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group România.

HUAWEI AppGallery vine echipat cu peste 1.000 de aplicaţii locale şi zeci de mii de aplicaţii globale. Principalele categorii de aplicaţii prezente în HUAWEI AppGallery sunt: Finance, Gaming, Ştiri, Shopping, Divertisment şi Educaţie. În plus, magazinul virtual vine cu securitate şi protecţie completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului şi procesul de revizuire în patru paşi pentru operarea securizată a experienţei de utilizare.

Pe lângă accesul la aplicaţiile populare disponibile în magazinul virtual, alte beneficii importante oferite tuturor utilizatorilor Android suntoportunitatea de a participa la concursurile periodice lansate în magazinul virtual şi, implicit, posibilitatea de a intra în posesia premiilor atractive puse în joc.În intervalul septembrie 2019 - septembrie 2020, campaniile derulate în HUAWEI AppGallery au înregistrat un număr de peste 25.000 de câştigători şi premii în valoare de aproximativ 1.500.000 euro.

Aplicaţiile care au înregistrat cel mai mare număr de descărcări în timpul campaniilor sunt: mobilPay Wallet, Learn33 Languages Free-Mondly, CyberGhost VPN, Jerry's Pizza, eJobs.ro, Ştirile ProTV, Tinder, TIDAL,AntenaPlay, Card Sodexo Romania şi George Romania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Energia în priză
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6864
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1446
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7433
Gram de aur (XAU)Gram de aur282.2442

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb