ICT

ÎN 2020Vienna Insurance Group a înregistrat un volum al primelor în creştere la 10,43 miliarde de euro

G.U.
Bănci-Asigurări / 15 aprilie

Vienna Insurance Group a înregistrat un volum al primelor în creştere la 10,43 miliarde de euro

Vienna Insurance Group a înregistrat în 2020 un volum al primelor în creştere la 10,43 miliarde de euro, un profit înainte de impozitare de 346 milioane de euro şi o rată combinată îmbunătăţită la 95%, conform unui comunicat de presă.

"Grupul VIG a reuşit să traverseze cu bine această perioadă dificilă de pandemie. Am arătat că suntem capabili să rezistăm în faţa evenimentelor neprevăzute. Această stabilitate este cel mai mare atu al nostru şi ne permite să depăşim vremurile tulburi şi să facem faţă în mod eficient oricăror provocări locale speciale", a declarat Elisabeth Stadler, CEO al Vienna Insurance Group.

Conform comunicatului, Grupul VIG prognozează în 2021 un volum al primelor de aproximativ 10,4 miliarde de euro, similar cu cel din 2020, şi un profit înainte de impozitare cuprins între 450 de milioane de euro şi 500 de milioane de euro. Rata combinată este prognozată să se menţină la un nivel sustenabil de aproximativ 95%.

Capitalizare solidă

Potrivit sursei citate, rata de solvabilitate finală la nivelul Grupului la sfârşitul anului 2020 a fost revizuită în creştere comparativ cu nivelul raportat pe 9 martie 2021 (235%). Rata de solvabilitate finală de 238% reflectă menţinerea capitalizării foarte puternice a VIG. La 31 decembrie 2020, VIG avea fonduri proprii de 8,8 miliarde de euro, din care 83% în categoria fondurilor de nivel 1 (cel mai înalt nivel de calitate). Cerinţa minimă legală privind necesarul de capital de solvabilitate este de 3,7 miliarde de euro.

Publicarea Raportului anual şi a Raportului de sustenabilitate

Promisiunea Grupului VIG - "Protejăm ceea ce contează" - va figura pe coperta Raportului Anual al Grupului pentru 2020, un an caracterizat de o mare incertitudine pentru toată lumea. VIG subliniază astfel scopul companiei de a oferi atât siguranţă, cât şi protecţie. "Credem că este responsabilitatea noastră să respectăm valorile importante pentru clienţii noştri şi să le gestionăm cu grija şi atenţia corespunzătoare.

Nu ne concentrăm doar pe aici şi acum, ci şi pe viitor, în linie cu strategia noastră pe termen lung", explică Elisabeth Stadler.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

06 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0881
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6915
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.7106

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro