INVESTIŢIE DE UN MILION DE EUROGame World şi-a extins sala de jocuri din Bucureşti Mall

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Investiţii Personale #Gambling / 1 octombrie 2019

Game World şi-a extins sala de jocuri din Bucureşti Mall

Lanţul de săli de jocuri Game World şi-a extins sala din Bucureşti Mall, la 2.500 de metri pătraţi, o suprafaţă de peste opt ori mai mare decât dimensiunea iniţială de acum 20 de ani, de 300 de metri pătraţi, a anunţat ieri Attila Török, Director de Strategie al Game World.

Investiţia totală pentru extinderea sălii s-a ridicat la circa un milion de euro, sumă pe care reprezentanţii Game World estimează că o vor recupera după trei ani de funcţionare.

Attila Török a declarat: "În ultimii ani, Game World şi-a ajustat strategia de business prin diversificarea ofertelor şi a serviciilor. Suntem un furnizor de experienţe de entertainment şi le oferim clienţilor noştri ambianţa, facilităţile şi o paletă largă de opţiuni de socializare şi divertisment".

Directorul Game World a precizat că, aproximativ 96% din rulajul total înregistrat la sloturi se distribuie câştigătorilor, iar aproape 4% rămâne casinoului.

"La ruletă, procentul care ne rămâ-ne este mai mic, de 2,7%, iar restul se redistribuie între jucători", a spus Török.

Referitor la profitabilitatea în ansambu a activităţii, directorul Game World a declarat: "Ca în cazul oricărui business, încercăm să oferim profit acţionarilor, este misiunea noastră ca manageri. Ţintim o rată de rentabilitate anuală de 10%, dar depinde foarte mult de piaţă, de concurenţă şi de tendinţe".

Lanţul de săli de jocuri tocmai a împlinit două decenii de existenţă în ţara noastră, perioadă în care a evoluat de la 50 de posturi de joc la peste 800 şi de la 35 de angajaţi, în urmă cu 20 de ani, la peste 400 anul acesta.

Compania deţine, în prezent, şapte săli de jocuri situate în mari centre comerciale din Bucureşti, Constanţa, Alba Iulia şi Braşov.

Game World România se numără printre companiile reprezentative din piaţa centrelor de divertisment din ţara noastră, având ca domeniu de activitate organizarea şi exploatarea sălilor de jocuri de noroc electronice. Pe lângă prezenţa din România, Game World are operaţiuni în Slovacia, Republica Moldova şi Croaţia.

În ţara noastră, compania şi-a început activitatea în septembrie 1999, cu prima sală de jocuri Game World, în Bucureşti Mall Vitan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
BURSA
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
aages.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5463
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9573
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6256
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.4390

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro