Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Juraj Lelkes, final de mandat la conducerea ASIROM

D.I.
Bănci-Asigurări /

Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

ASIROM Vienna Insurance Group, parte a grupului Vienna Insurance Group din 2007, anunţă încheierea mandatului domnului Juraj Lelkes în calitate de Preşedinte al Directoratului ASIROM, începând cu data de 30 iunie 2018, se arată într-un comunicat al companiei, remis Redacţiei.

Potrivit documentului, Juraj Lelkes are o experienţă profesională de peste 27 ani în cadrul Vienna Insurance Group, dobândită atât pe plan local, la conducerea companiei de asigurări Kooperativa din Slovacia, cât şi pe plan internaţional, deţinând varii funcţii de conducere în cadrul grupului.

În perioada 2014 - 2015, Juraj Lelkes a fost membru şi Preşedinte al Consiliului de Supraveghere al ASIROM, iar în august 2015 a preluat conducerea Directoratului ASIROM în calitate de Preşedinte.

Reprezentanţii ASIROM precizează că mandatul de Preşedinte al lui Juraj Lelkes "a însemnat pentru ASIROM o perioadă de transformare organizaţională, consolidarea unei echipe puternice şi creştere profitabilă".

Juraj Lelkes a declarat: "În cei 3 ani de mandat în calitate de Preşedinte al Directoratului ASIROM am avut ocazia să conduc o companie cu tradiţie în piaţa din România, cu angajaţi dedicaţi şi viziune către progres şi inovaţie. Sunt bucuros că împreună am reuşit să consolidăm potenţialul ASIROM, crescând cota de piaţă şi profitabilitatea companiei".

Potrivit sursei citate, începând cu 1 iulie 2018, funcţia de Preşedinte al Directoratului ASIROM va fi preluată de Cristian Ionescu. Acesta s-a alăturat conducerii ASIROM la începutul acestui an, ca Membru al Directoratului. Cu o experienţă de peste 17 ani în domeniul asigurărilor şi în management, Cristian Ionescu a ocupat funcţii de conducere în calitate de Chief Financial Officer şi ulterior Director General Adjunct.

Ionescu a afirmat: "Funcţia de Preşedinte al Directoratului ASIROM este o responsabilitate şi o provocare. Misiunea ASIROM este aceea de a dezvolta cele mai bune soluţii pentru clienţii săi, prin produse şi servicii inovative".

În comunicat se mai arată că numirea noului Preşedinte al ASIROM Vienna Insurance Group este supusă tuturor aprobărilor legale necesare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

26 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8731
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1224
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5473
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3888
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.3262

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie