Lemet a investit 1,1 milioane lei, pentru a deschide un nou magazin la Roman

E.D.
Companii #Construcţii / 27 octombrie 2014

Lemet a investit 1,1 milioane lei, pentru a deschide un nou magazin la Roman

Afacerile LEM'S au ajuns la 162 de milioane de lei, în primele nouă luni

Producătorul de mobilă Lemet inaugurează al patrulea magazin LEM'S din acest an, la Roman, investiţie în valoare de 1,1 milioane lei, realizată pentru amenajarea şi deschiderea acestui magazin, arată un comunicat remis redacţiei.

O dată cu inaugurarea noului spaţiu, suma totală investită anul acesta în deschiderea de magazine LEM'S depăşeşte 5.000.000 lei, potrivit reprezentanţilor companiei.

Noul magazin LEM'S din Roman ocupă o suprafaţă de 1.100 mp şi este cel mai mare magazin de mobilă din localitate.

"Strategia noastră de extindere implică orientarea către spaţii generoase, care ne permit expunerea numărului mare de produse şi a gamelor noi, pe care le dezvoltăm permanent. Faţă de acum doi ani, suprafaţa medie la nivel de reţea a unui magazin LEM'S a crescut cu 25%. Acest lucru ne permite să prezentăm o varietate mai mare de produse şi susţine dezvoltarea brandului LEM'S atât pe orizontală, cât şi pe verticală. Avem pe de o parte produse şi programe aşezate pe verticală de la economic la premium plus şi lux. Pe de altă parte ne-am extins pe orizontală, astfel încât fiecare dintre aceste paliere de preţ să ofere mai multe opţiuni. Este important să subliniem şi faptul că strategia noastră a urmarit ca toate magazinele de mobilă LEM'S să fie amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării", declară Adrian Rizea, director comercial Lem's.

Cu acest spaţiu comercial, reţeaua LEM'S ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, se apropie de 70.000 de mp.

După nouă luni din 2014, afacerile reţelei de magazine LEM'S au ajuns la 162 de milioane de lei, depăşind cu 10 procente aceeaşi perioadă a anului trecut.

În prezent reţeaua LEM'S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 mp de retail amenajaţi în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM'S activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricii de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri prelucrate tip PAL.

Compania Lemet, controlată de Alexandru Rizea, tatăl lui Adrian Rizea, a dezvoltat brandul de magazine LEM'S pentru desfacerea produselor proprii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9733
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3222
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9707
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.2170

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb