Libra Internet Bank a acordat IMM-urilor credite de 30 milioane lei prin Progress Microfinance

Elena Deacu
Bănci-Asigurări / 17 iulie 2015

Libra Internet Bank a acordat IMM-urilor credite în valoare de 30 milioane lei cu garanţie 75% de la Fondul European de Investiţii prin programul Progress Microfinance, în primele 10 luni de la semnarea acordului în 2014 cu Fondul European de Investiţii, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Potrivit acestuia, valoarea unui credit acordat microîntreprinderilor prin programul Progress a fost de maxim 25.000 euro pe o perioadă de 60 de luni, iar cele mai multe companii au solicitat finanţare pentru activitate curentă şi investiţii de lucru.

De curând, Libra Internet Bank a anunţat semnarea a două noi acorduri cu Fondul European de Investiţii, în ceea ce priveşte finanţarea IMM-urilor şi microîntreprinderilor din România, respectiv, acord de garantare în cadrul programului COSME şi de finanţare în cadrul programului Progress.

"Suntem convinşi că prin parteneriatele cu Fondul European de Investiţii răspundem exact nevoilor actuale de finanţare ale IMM-urilor, care acum au ocazia de a accesa credite în conditii avantajoase, fără a plăti comison de garantare şi să suporte un grad mai mic de acoperire cu garanţii care poate să scadă până la 50%", a declarat Elena Ionescu, Director al Diviziei Fonduri Europene, Libra Internet Bank.

Prin acordul de garantare COSME, peste 1600 de companii vor putea beneficia de finanţare în conditii avantajoase, Libra Internet Bank dispunând de un plafon de 240 milioane lei pe o perioadă de 3 ani.

Beneficiarii finanţării prin programul COSME sunt IMM-uri din toate domeniile de activitate, inclusiv agricultura şi profesii liberale (medici şi farmacişti).

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9700
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9149
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.8944

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb