Ministerul Culturii va finanţa 28 de publicaţii

Ziarul BURSA #Cultură /

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale va finanţa 28 de reviste şi publicaţii culturale, altele decât cele propuse de uniunile de creatori din România, membre ale Alianţei Naţionale a Uniunilor de Creatori, cu suma de 1,16 milioane de lei.

MCIN a publicat lista cu revistele/ publicaţiile culturale care vor fi finanţate în conformitate cu prevederile Legii 136/2015, precum şi punctajul aferent fiecărei reviste şi suma alocată. Cel mai mare punctaj, 90, a fost obţinut de două publicaţii- Observator Cultural (Fundaţia Observator Cultural) şi Dilema Veche (Adevărul Holding SRL) - care vor primi câte 90.500 de lei. Nouă publicaţii au primit cel mai mic punctaj, 65, şi câte 20.000 de lei : Expres Cultural (Fundaţia Culturală "Calea, Adevărul şi Viaţa"), Mozaicul (SC Aius Printed SRL), Spectator (Teatrul Naţional "Marin Sorescu") şi Feed Back (Asociaţia Culturală Feed Back).

Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România, SC Revista 22 SRL şi Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud se numără între cele şase entităţi care nu au primit finanţare pentru proiectele lor, informează news.ro. Alte trei au fost res-pinse administrativ. Suma alocată de MCIN pentru finanţare în această sesiune a fost de 1,176 de milioane de lei. Cea propusă de Comisie pentru finanţare este de 1,163 de milioane de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConferinţa PPTT 'Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei'
Cabinet de avocatTMPS