Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

Ministerul Culturii va finanţa 28 de publicaţii

Ziarul BURSA #Cultură /

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale va finanţa 28 de reviste şi publicaţii culturale, altele decât cele propuse de uniunile de creatori din România, membre ale Alianţei Naţionale a Uniunilor de Creatori, cu suma de 1,16 milioane de lei.

MCIN a publicat lista cu revistele/ publicaţiile culturale care vor fi finanţate în conformitate cu prevederile Legii 136/2015, precum şi punctajul aferent fiecărei reviste şi suma alocată. Cel mai mare punctaj, 90, a fost obţinut de două publicaţii- Observator Cultural (Fundaţia Observator Cultural) şi Dilema Veche (Adevărul Holding SRL) - care vor primi câte 90.500 de lei. Nouă publicaţii au primit cel mai mic punctaj, 65, şi câte 20.000 de lei : Expres Cultural (Fundaţia Culturală "Calea, Adevărul şi Viaţa"), Mozaicul (SC Aius Printed SRL), Spectator (Teatrul Naţional "Marin Sorescu") şi Feed Back (Asociaţia Culturală Feed Back).

Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România, SC Revista 22 SRL şi Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud se numără între cele şase entităţi care nu au primit finanţare pentru proiectele lor, informează news.ro. Alte trei au fost res-pinse administrativ. Suma alocată de MCIN pentru finanţare în această sesiune a fost de 1,176 de milioane de lei. Cea propusă de Comisie pentru finanţare este de 1,163 de milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

07 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8375
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0949
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4794
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3607
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.0003

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie