Abonament gratuit
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Oana Petrescu, noul director executiv al Consiliului Patronatelor Bancare

Elena Deacu
Bănci-Asigurări /

Consiliul Patronatelor Bancare din România (CPBR), organizaţia patronală a sectorului bancar românesc, a numit‐o pe Oana Petrescu în funcţia de Director Executiv.

Oana Petrescu, care este şi partener coordonator al practicii de consultanţă a Deloitte în România, are o experienţă de peste 20 de ani în sectorul bancar românesc atât ca bancher cât şi ca auditor şi consultant. Anterior poziţiei sale la Deloitte, în perioada 2006 ‐ 2012, Oana Petrescu a fost vicepreşedinte şi membru al Comitetului Executiv al Băncii Comerciale Române (BCR) iar din 2009 membru în Consiliul Director al Asociaţiei Române a Băncilor (ARB).

"Sectorul bancar trece printr‐o perioadă crucială de redefinire a relaţiilor cu clienţii pe bază de încredere şi transparenţă şi de adaptare la noua complexitate a reglementărilor bancare locale şi europene. Sunt onorată să reprezint patronatul bancar în această perioadă de clarificare şi reconstrucţie a sectorului bancar şi mediului de afaceri românesc", a spus Oana Petrescu. "Cea mai mare provocare pentru băncile româneşti este să restabilească încrederea în capacitatea lor de accelerare a creşterii economice şi a bunăstării şi să explice importantă şi rolul lor în economie şi societate".

"Oana cunoaşte în detaliu atât provocările sectorului bancar şi obiectivele membrilor noştri, cât şi agenda de consolidare instituţională a României. Suntem siguri că, prin experienţă, tactul şi competenţa sa, ea va avea o contribuţie importantă la dezvoltarea CPBR ca pilon solid pentru progresul României", a declarat Steven van Groningen, Preşedintele Consiliului Director al CPBR. "Sunt încântat că Oana a acceptat să coordoneze activitatea CPBR ca director executiv".

Consiliul Director al CPBR a aprobat numirea Oanei Petrescu ca Director Executiv în şedinţa sa din 6 martie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

21 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5487
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3705
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.6485

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie