Palace Resort & Spa din Sibiu s-a afiliat prin franciză lanţului internaţional Hilton

F. A.
Companii #Franciză / 02 decembrie 2008

Palace Resort & Spa din Sibiu a semnat recent, la Londra, contractul de afiliere prin franciză la lanţul internaţional Hilton, a anunţat, azi, casa de avocatură "Muşat & Asociaţii".

"Este unul dintre puţinele contracte de franciză ale lanţului Hilton din Europa Centrală şi de Sud-Est şi primul proces de afiliere al unui hotel din afara Bucureştiului la un brand internaţional de renume şi finalizează, în timp record, un proiect extrem de complex de consultanţă juridică", a declarat avocatul asociat în cadrul "Muşat & Asociaţii", Iuliana Craiciu.

Aceasta a mai adăugat că tranzacţia a presupus implicarea unui număr de opt avocaţi specializaţi în domeniile fuziuni & achiziţii, industrie hotelieră, real estate, concurenţă şi drepturi de proprietate intelectuală.

Proiectul a fost demarat în luna august, cu un detaliat audit juridic destinat a evidenţia aspectele pozitive şi riscurile juridice implicate de afilierea la un lanţ hotelier, precum şi posibilităţile de afiliere, constând în principal în contract de operare sau contract de franciză.

Muşat & Asociaţii va continua să asiste hotelul Palace în perioada următoare în vederea îndeplinirii formalităţilor necesare pentru adoptarea brandului Hilton. Hotelul va îmbina turismul de business cu partea de leisure, beneficiind de un club spa de peste 1,500 mp şi de numeroase facilităţi sportive şi de entertainment.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
ALPHA BANK
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

07 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9485
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3946
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7550
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8231
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.5919

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro