Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

PENTRU A FI AUDIAT ÎN DOSARUL PRIVIND EXTRĂDAREA LUI NICOLAE POPA:Florian Coldea a ajuns la Secţia specială pentru investigarea magistraţilor

I.M.
Anticorupţie /

Florian Coldea (Sursă foto: Twitter)

Florian Coldea (Sursă foto: Twitter)

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea s-a prezentat, astăzi, la Secţia specială pentru investigarea magistraţilor pentru a fi audiat în dosarul privind extrădarea fostului director FNI Nicolae Popa, în care este anchetată Laura Codruţa Kovesi.

În acest dosar, fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi este cercetată penal pentru abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă, scrie News.ro.

Dosarul a fost deschis în decembrie 2018, în urma unei sesizări depuse de fostul deputat Sebastian Ghiţă. Acesta a fugit în Serbia, după ce a fost trimis în judecată în mai multe dosare de corupţie.

Ghiţă susţine că, în anul 2011, Kovesi i-a cerut să achite 200.000 de euro pentru aducerea în ţară cu un avion a fostului director al FNI Nicolae Popa, pe numele căruia exista un mandat internaţional de arestare, informează News.ro.

Poliţia Română a transmis, în decembrie 2018, că a achitat unei firme de transport aerian peste 234.000 de lei pentru aducerea în ţară din Indonezia a fostului director al FNI.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cui poți să-i ceri finanțarea spectacolului pentru campania electorală, dacă nu bidonului securist din subordine?

    Și ce-a zis? A vărsat tot pentru un deceniu cu suspendare sau a ales să meargă demn un deceniu la pârnaie? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS