Abonament gratuit

PIAŢA VALUTARĂ Leul a evoluat mai lent decât valutele din regiune

Veronica Plăcintescu
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Euro s-a apreciat ieri, faţă de leu, cu 0,03 bani, Banca Naţională a României (BNR) afişând un curs de referinţă de 4,4331 lei/euro.

Evoluţia monedei noastre în raport cu euro a fost liniştită, intervalul de variaţie fiind unul îngust, de 4,4260-4,4380 lei/euro, ne-au precizat dealerii.

Sursele din piaţă susţin că sesiunea de ieri a fost "ciudată", întrucât nu a existat o similitudine între evoluţia monedelor din regiune şi cea a leului. Dealerii ne-au spus că, cel mai probabil, moneda naţională va cunoaşte o apreciere notabilă abia în cursul zilei de astăzi.

Licitaţia de titluri de stat cu maturitate la un an care a avut loc ieri s-a încheiat uşor sub aşteptările dealerilor, randamentul maxim nefiind depăşit de piaţa secundară.

Dolarul a coborât uşor ieri, cu 0,06 bani faţă de leu, comparativ cu şedinţa de tranzacţionare de miercuri, Banca Centrală afişând un curs de referinţă de 3,2809 lei/dolar.

Cursul de schimb pentru francul elveţian a fost anunţat la o valoare de 3,5945 lei/franc, acesta coborând de la 3,5982 lei/franc, nivel atins în şedinţa precedentă.

Gramul de aur a fost cotat, ieri, la 138,7426 lei, în scădere cu 0,2194 lei comparativ cu valoarea stabilită în şedinţa anterioară, de 138,9620 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie