ZIARUL BURSA

28 noiembrie
Elicopterele Black Hawk vor fi echipate la Romaero

PARTENERIAT ÎNTRE ROMAERO ŞI SIKORSKY - PARTE A GRUPULUI LOCKHEED MARTIN Elicopterele Black Hawk vor fi echipate la Romaero

Adina ArdeleanuPiaţa de Capital / 15 martie 2018

Remus Vulpescu, Romaero: "Vrem să cooptăm şi alte companii româneşti şi chiar să construim un centru puternic în România" 

Elicopterul Black Hawk neechipat costă 13-15 milioane dolari, iar echipat complet, 30-60 milioane dolari

Plus de 79,55%, pentru acţiunile Romaero, în ultimul an

Ţara noastră va găzdui centrul regional de echipare şi întreţinere a elicopterelor Black Hawk pentru Europa Centrală, în urma unui acord de parteneriat industrial, semnat, ieri, de companiile Romaero şi Sikorsky - parte al grupului Lockheed Martin, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Economiei.

BNR se opune achiziţiei Băncii Româneşti de către OTP Bank

BNR se opune achiziţiei Băncii Româneşti de către OTP Bank

Emilia OlescuBănci-Asigurări / 15 martie 2018

Actualizare 15:20 Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, acum câteva momente, că se opune achiziţiei Băncii Româneşti de către OTP Bank

-------------

Banca Naţională a României (BNR) a blocat achiziţia Băncii Româneşti de către OTP Bank România, potrivit informaţiilor apărute, ieri, în presa noastră, dar şi pe unele site-uri străine. Astfel, BNR nu şi-a dat avizul pentru această tranzacţie, deşi termenul până la care ar fi trebuit să se exprime a exprirat încă din toamna anului trecut.

SUA amendează "Elbit Imaging" Israel pentru plăţi nejustificate legate de proiectul Casa Radio

SUA amendează "Elbit Imaging" Israel pentru plăţi nejustificate legate de proiectul Casa Radio

V.R.Internaţional / 15 martie 2018

"Elbit Imaging" Ltd. din Israel, acţionarul majoritar al dezvoltatorului imobiliar "Plaza Centers", care se ocupă de transformarea Casei Radio într-un centru comercial, a acceptat să plătească o amendă civilă de 500.000 de dolari în SUA, după ce autoritatea americană a pieţei de capital (SEC) a decis că grupul a încălcat legea, plătind în mod nejustificat 14 milioane de dolari unor consultanţi pentru proiectul din ţara noastră.

Dragnea şi Ponta, la cuţite

Dragnea şi Ponta, la cuţite

Politică / 15 martie 2018

Liviu Dragnea şi Victor Ponta s-au încăierat verbal, zilele acestea, fiecare aruncând acuzaţii şi ameninţând cu dezvăluiri ulterioare.

Florin Jianu: "Introducerea declaraţiei unice privind plata impozitului pe venit - o soluţie bună pentru Formularul 600".

PREŞEDINTELE CNIPMMR, FLORIN JIANU:"Casa de Comerţ a României trebuie dezvoltată în parteneriat public-privat"

Ramona RaduCompanii / 15 martie 2018

Societatea "Casa de Comerţ România" SA trebuie dezvoltată în parteneriat public-privat, este de părere Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

Recent, Ministerul Economiei a propus înfiinţarea Casei de Comerţ a Ro­mâniei, societate menită să asigure creşterea eficienţei şi eficacităţii activităţilor de susţinere a afacerilor autohtone pe pieţele externe, precum şi să acopere cererea de pe piaţa internă.

Paul Anghel: "Comerţul online, care a luat o amploare destul de mare în ultima perioadă, înregistrează efectiv un bum".

PAUL ANGHEL, ANPC:"ANPC nu are prerogative să închidă activitatea unui site"

Emilia OlescuCompanii / 15 martie 2018

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) nu are, în acest moment, prerogativele să închidă sau să suspende activitatea unui site care comercializează produse, ne-a spus Paul Anghel, directorul general al ANPC. Domnia sa consideră că aceasta este o problemă care ar trebui reglată, din punct de vedere legislativ.

Cristian Duţescu ne-a relatat: "La punctele de pe ordinea de zi a AGA care vizau atragerea răspunderii SIF Moldova pentru diverse aspecte, nu am avut mandat să particip, aşa că am ieşit din sală şi nu am votat".

AVOCATUL SIF MOLDOVA, CRISTIAN DUŢESCU: "Votul acţionarului majoritar, la unele puncte din AGA Iaşitex, a fost exprimat ilegal"

Adina ArdeleanuPiaţa de Capital / 15 martie 2018

Cristian Duţescu, avocatul SIF2 Moldova, susţine că există probleme de legalitate la introducerea punctului privind atragerea răs­punderii SIF2, pe ordinea de zi a AGA din 12 martie de la Iaşitex, şi că votul acţionarului majoritar, "A2 Impex" SRL, la unele puncte unde avea interese contrare "Iaşitex", a fost exprimat ilegal.

Burleanu şi Lupescu, scandal pe bază de cheltuieli pe... tipărituri

ALEGERI FRFBurleanu şi Lupescu, scandal pe bază de cheltuieli pe... tipărituri

D.N.Anticorupţie / 15 martie 2018

Campania electorală pen­tru şefia Federaţiei Ro­mâne de Fotbal este una lipsită de fair-play, aşa cum se anticipa din momentul în care actualul preşedinte a avut în mod oficial un contracandidat puternic. După patru ani în fruntea FRF, Răzvan Burleanu s-a trezit să scoată la lumină toţi "scheleţii" din dulapul pe care Ionuţ Lupescu l-a lăsat la sediul instituţiei, după ce a plecat din postul de director general la Casa Fotbalului în acela de la Comisia Tehnică a UEFA.

Ediţia din 28.11.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

Biofarm a propus un dividend de 0,019 lei/acţiune

A.A.Piaţa de Capital / 15 martie 2018

Acţionarii "Biofarm" (BIO) au fost convocaţi, pe 19 aprilie, la Adunarea Generală de bilanţ, propunerea conducerii societăţii fiind dis­tribuirea unui dividend brut de 0,019 lei per acţiune, din profitul pe 2017, conform convocatorului...

Rulaj de 45,8 milioane de lei

BVBRulaj de 45,8 milioane de lei

A. I.Piaţa de Capital / 15 martie 2018

Volumul Pieţei Principale a bursei locale a urcat, în şedinţa de ieri, la 45,83 milioane de lei, peste cel din şedinţa anterioară, de 36,3 milioane de lei, dar sub cel mediu înregistrat în acest an, de 58,3 milioane de lei.

Ovidiu Dumitrescu,...

PIAŢA MONETARĂROBOR la 6 luni a scăzut la 2,36%

Vlad DobreaBănci-Asigurări / 15 martie 2018

BNR a afişat, în prima parte a zilei de ieri, un nivel mediu al dobânzii la depozitele overnight plasate (ROBOR) de 1,31%, în scădere de la 1,33%, valoare înregistrată în şedinţa aterioară.

De asemenea, dobânda la depozitele atrase pentru o zi...

MACRO NEWSLETTER 15 Martie 2018

MACRO NEWSLETTER 15 Martie 2018

Internaţional / 15 martie 2018

Preţurile de consum din Germania şi-au temperat creşterea anuală în februarie 2018, până la 1,4%, de la 1,6% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 0,5%, după un declin de 0,7% în luna anterioară.

GALA BURSA 2022
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7043
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9892
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6863
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.5349

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo