Abonament gratuit

Corina Popescu rămâne preşedintele Directoratului Transelectrica, încă patru luni

Ziarul BURSA #Companii #Energie /

Consiliul de Supraveghere al Trans­electrica (TEL) a decis, ieri, desemnarea următoarelor persoane în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 17 martie 2018: Georgeta - Corina Popescu, Andreea - Georgiana Florea, Dan - Valeriu Ardelean, Florin - Cristian Tătaru, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Mandatul se acordă pentru o durată de 4 luni cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni.

Potrivit companiei, durata mandatului nu va depăşi data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Trans­electrica"-SA în condiţiile art. 64^2 din OUG nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval.

Consiliul de Supraveghere a ales-o ca Preşedinte al Directoratului pe doamna Georgeta - Corina Popescu.

Acţionarii Transelectrica sunt convocaţi, pe 29 martie, pentru numirea membrilor Consiliului de Su­praveghere.

În ianuarie, acţionarii "Transelectrica" (TEL) au decis revocarea doamnei Beatrice Ambro din calitatea de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere şi numirea, în locul său a lui Constantin Dumitru, cu o durată a mandatului până la 30.03.2018. În noiembrie, acţionarii companiei stabiliseră că cei şapte membri provizorii ai Consiliului de Supraveghere sunt: Cris­tian Eugen Radu, Marius Iulian Carabulea, Bogdan Bobora, Beatrice Ambro, Fănel Mihalcea, Faustin - Doru Scîntei şi Alin-Sorin Mitrică.

Ulterior, Consiliul de Supraveghere (CS) a decis alegerea în funcţia de Preşedinte provizoriu a domnului Cris­tian-Eugen Radu.

Operatorul de transport de energie electrică Transelectrica (TEL) a înregistrat, anul trecut, un profit net de 26 de milioane de lei, în scădere cu 90% faţă de cel obţinut în 2016, de 272 milioane de lei, evoluţie determinată, în principal, de scăderea tarifelor de trans­port al energiei electrice şi a tarifelor din serviciul de sistem tehnologic, se arată în raportul companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS