ZIARUL BURSA

15 mai
Programul de investiţii pe 2018 - realizat în proporţie de 91%

RADIOGRAFIA CONPET SA / REPREZENTANŢII CONPET:Programul de investiţii pe 2018 - realizat în proporţie de 91%

A consemnat MIHAI GONGOROIPiaţa de Capital / 15 mai

Strategia companiei ţinteşte obţinerea poziţiei de jucător regional, inclusiv prin dezvoltarea unor activităţi conexe celei de bază  

Pagubele rezultate din săvârşirea unor infracţiuni reprezintă 88,89% din totalul pierderilor de ţiţei, respectiv 256 de tone, echivalentul a 0,52 milioane de lei

Proiectul Piteşti - Pancevo necesită o reevaluare

Reporter: Care este situaţia construcţiei conductei Piteşti-Pancevo, în condiţiile în care proiectul Pan-European Oil Pipeline (PEOP), menit să conecteze Constanţa cu Trieste, pare abandonat de către Uniunea Europeană?

"Rezultatele financiare - cauza scăderii acţiunii COTE, în ultimii doi ani"

RADIOGRAFIA CONPET SA / BROKERII:"Rezultatele financiare - cauza scăderii acţiunii COTE, în ultimii doi ani"

Andrei Iacomi, Mihai GongoroiPiaţa de Capital / 15 mai

Simion Tihon, Prime Transaction: "O suplimentare a dividendelor acordate de companie este puţin probabilă"  

Marcel Murgoci, Estinvest: "Probabil, preţul acţiunii COTE va ieşi din intervalul în care se tranzacţionează acum, iar direcţia va fi dată de rezultatele financiare pentru primul trimestru al acestui an"

George Brande, Interfinbrok: "Investitorii aşteaptă mai multe detalii despre operaţiunea de majorare a capitalului social, hotărâtă în martie 2019"

Rezultatele financiare dezamăgi­toare pentru investitori reprezintă principalul motiv pentru care preţul acţiunilor Conpet (COTE) s-a instalat pe o traiectorie descendentă în ultimii mai bine de doi ani, sunt de părere brokerii consultaţi de Ziarul BURSA, în condiţiile în care, de la data de 20 martie (momentul în care titlurile COTE au fost incluse în indicele BET) şi până în 13 mai 2019, preţul acţiunii transportatorului de produse petroliere a coborât cu 20,45%, până la 77,8 lei/titlu.

Conpet - profit în urcare cu 26%, după primele trei luni din 2019

RADIOGRAFIA CONPET SA / ÎN CONDIŢIILE CREŞTERII VENITURILOR DIN EXPLOATAREConpet - profit în urcare cu 26%, după primele trei luni din 2019

ANDREI IACOMIPiaţa de Capital / 15 mai

Transportatorul de ţiţei şi produse petroliere Conpet Ploieşti (COTE) a raportat un profit net de aproape 14,45 milioane de lei, pentru primele trei luni ale acestui an, în creştere cu 26% faţă de cel din aceeaşi perioadă a anului trecut, în contextul în care veniturile din exploatare au urcat cu 6,9%, până la 105,93 milioane de lei, reiese din raportul emitentului publicat aseară pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Conpet SA în cifre

RADIOGRAFIA CONPET SAConpet SA în cifre

Valentin M. IonescuPiaţa de Capital / 15 mai

Compania Conpet SA este un operator naţional ce deţine monopolul asupra serviciului de transport petrolier, prin conducte pentru aprovizionarea rafinăriilor cu ţiţei şi derivate ale acestuia din producţia internă şi din import. Firma operează şi cu vagoane cisternă pe calea ferată.

Profitul BVB coboară cu 32%, în primul trimestru din 2019

ÎN LIPSA OFERTELOR PUBLICEProfitul BVB coboară cu 32%, în primul trimestru din 2019

Andrei IacomiPiaţa de Capital / 15 mai

Veniturile operaţionale au scăzut cu 26%, la 8,9 milioane de lei  

Grupul Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a raportat, pentru primele trei luni ale anului curent, un profit net de 2,72 milioane de lei, cu 32% sub cel obţinut în aceeaşi perioadă a anului 2018, scădere provenită îndeosebi de diminuarea cu 24% a activităţii de tranzacţionare pentru toate pieţele, de la 3,78 miliarde de lei, în primul trimes­tru al anului trecut, la 2,87 miliarde de lei pentru primul trimestru al acestui an, se arată în raportul publicat de operatorul pieţei noastre de capital pe propriul site.

De la "omul nou" la "omul complex"

Cornel CodiţăEditorial / 15 mai

Cornel Codiţă

E lucru bine ştiut: lucrul bun şi geniile sunt rareori recunoscute de contemporani şi încă şi mai rar apreciate la adevărata lor valoare. Iaca, bunăoa-ră, acest "om colectiv" care este PSD-ul. A plecat la drum în vremurile post-decembriste cu ceea ce i-a pus istoria în traistă.

Ediţia din 15.05.2019
Ediţia din 06.12.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Provocări şi soluţii pentru viitorul agriculturii

Provocări şi soluţii pentru viitorul agriculturii

GEORGE MARINESCUPolitică / 15 mai

Ţara noastră reprezintă în acest moment una dintre principalele puteri agricole din Uniunea Europeană, au declarat majoritatea participanţilor la Forumul Regional pentru Viitorul Agriculturii, care a avut loc ieri la Bucureşti.

Radu Mazăre, tot mai aproape de executarea pedepsei

Gheorghe IorgoveanuPolitică / 15 mai

Extrădarea lui Radu Mazăre din Madagascar va fi făcută în procedură de urgenţă. Anunţul a fost făcut de ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, după ce omologul său din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo, a declarat că Radu Mazăre va...

MACRO NEWSLETTER-15 Mai 2019

MACRO NEWSLETTER-15 Mai 2019

Macroeconomie / 15 mai

Preţurile de consum din Norvegia şi-au menţinut creşterea anuală la 2,9% în aprilie 2019, pe fondul unei creşteri lunare de 0,4%, după un avans de 0,2% în luna anterioară. Preţurile alimentelor şi-au temperat creşterea anuală până la 1,9%, de la...

Rulaj de 45 milioane de lei

BVBRulaj de 45 milioane de lei

MIHAI ISCUSITU Piaţa de Capital / 15 mai

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat un rulaj de 45,12 milioane de lei, în şedinţa de tranzacţionare de ieri, peste media zilnică a acestui an, de 38,83 milioane de lei.

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo