Bănci-Asigurări

BCE intră singură în lupta împotriva Covid-19 şi majorează substanţial achiziţiile de active

BCE intră singură în lupta împotriva Covid-19 şi majorează substanţial achiziţiile de active

M.G.Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 01 aprilie, 00:47

Banca centrală a cumpărat obligaţiuni de 15,6 miliarde euro în doar 2 zile prin noul program PEPP Disensiunile continuă la vârful UE în ceea ce priveşte obligaţiunile comune Fost şef al băncii centrale olandeze: "Dacă sudul intră în colaps, nordul bogat va înceta să mai existe" 

Banca Centrală Europeană (BCE) şi-a majorat achiziţiile săptămânale de active din cadrul programelor de relaxare cantitativă la circa 40 de miliarde de euro săptămâna trecută, instituţia demarând noul program PEPP (Pandemic Emergency Purchase Program) cu achiziţii de 15,6 miliarde de euro în doar două zile, potrivit datelor publicate recent de BCE.

Mugur Isărescu

GUVERNATORUL BĂNCII NAŢIONALE A ROMÂNIEI:"Sistemul bancar funcţionează cu parametrii de lichiditate şi solvabilitate peste mediile europene"

E.O.Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 01 aprilie, 00:40

Isărescu: "Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar şi financiar a fost depăşit" 

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar şi financiar a fost depăşit, a declarat, ieri, Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), în cadrul unui comunicat de ptresă. Oficialul băncii centrale a menţionat: "Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituţiilor de credit, pentru a acoperi cererea populaţiei şi a întreprinderilor, au atins nivelul record de 4,4 miliarde lei (de două ori mai mult decât în decembrie 2019, perioada sărbătorilor de iarnă, în ultimele zile acestea s-au redus substanţial. Valoarea numerarului din casele de circulaţie ale instituţiilor de credit a crescut, ceea ce înseamnă că acum acestea îşi pot acoperi din interior necesarul de numerar pentru efectuarea plăţilor şi alimentarea fluentă a ATM-urilor.

Ediţia din 01.04.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Euro s-a depreciat la 4,8254 lei

Euro s-a depreciat la 4,8254 lei

C.B.Bănci-Asigurări / 31 martie

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,8254 lei pentru moneda europeană, în depreciere cu 0,43 bani, comparativ cu şedinţa anterioară, când euro a fost cotat la 4,8297 lei.

Euro s-a depreciat la 4,8297 lei

Euro s-a depreciat la 4,8297 lei

D.F.Bănci-Asigurări / 30 martie

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,8297 lei pentru moneda europeană, în depreciere cu 0,35 bani, comparativ cu şedinţa anterioară, când euro a fost cotat la 4,8332 lei.

Euro s-a depreciat la 4,8332 lei

Euro s-a depreciat la 4,8332 lei

D.F.Bănci-Asigurări / 27 martie

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,8332 lei pentru moneda europeană, în depreciere cu 0,13 bani, comparativ cu şedinţa anterioară, când euro a fost cotat la 4,8345 lei.

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii