Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 4,86 lei în intervalul 18-24 februarie, iar carcasa de porc a ajuns la 9,52 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Corina Fraştelni
Ziarul BURSA #Materii Prime / 4 martie 2008
Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 4,86 lei în intervalul 18-24 februarie, iar carcasa de porc a ajuns la 9,52 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /S.B. - 19 iulie, 15:14
Materii Prime /S.B. - 3 mai, 09:39
Internaţional /I.S. - 13 septembrie, 09:29
Internaţional /I.S. - 13 septembrie, 09:21
Politică /I.S. - 13 septembrie, 09:17
Internaţional /I.S. - 13 septembrie, 09:13
Politică /I.S. - 13 septembrie, 09:09
Piaţa de Capital /Andrei Iacomi - 12 septembrie
Piaţa de Capital /A consemnat Andrei Iacomi - 12 septembrie
Internaţional /Călin Rechea - 12 septembrie
Piaţa de Capital /Laurenţiu Căpcănaru, economist - 12 septembrie
Politică /I.Ghe. - 12 septembrie
Editorial /Cornel Codiţă - 12 septembrie
![]() | 5.0694 |
![]() | 4.3258 |
![]() | 5.4221 |
![]() | 5.8565 |
![]() | 506.8417 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.I. - 11 septembrie
Piaţa de Capital /A.I. - 10 septembrie
Piaţa de Capital /A.I. - 9 septembrie
Piaţa de Capital /A.I. - 8 septembrie
Piaţa de Capital /A.I. - 5 septembrie