Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 4,86 lei în intervalul 18-24 februarie, iar carcasa de porc a ajuns la 9,52 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Corina Fraştelni
Ziarul BURSA #Materii Prime / 4 martie 2008
Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 4,86 lei în intervalul 18-24 februarie, iar carcasa de porc a ajuns la 9,52 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /S.B. - 19 iulie, 15:14
Materii Prime /S.B. - 3 mai, 09:39
Internaţional /Mori Savir - 16 august, 21:49
Internaţional /A.B. - 16 august, 16:14
Internaţional /A.B. - 16 august, 01:58
Internaţional /A.B. - 16 august, 01:25
Internaţional /A.B. - 16 august, 01:17
Internaţional /George Marinescu - 15 august
Internaţional /Călin Rechea - 15 august
Internaţional /George Marinescu - 15 august
Editorial /Cornel Codiţă - 15 august
Politică /George Marinescu - 15 august
Companii /George Marinescu - 15 august
![]() | 5.0628 |
![]() | 4.3331 |
![]() | 5.3754 |
![]() | 5.8856 |
![]() | 467.5323 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.I. - 15 august
Piaţa de Capital /A.V. - 13 august
Piaţa de Capital /A.I. - 13 august
Piaţa de Capital /A.I. - 12 august