Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 4,86 lei în intervalul 18-24 februarie, iar carcasa de porc a ajuns la 9,52 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Corina Fraştelni
Ziarul BURSA #Materii Prime / 4 martie 2008
Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 4,86 lei în intervalul 18-24 februarie, iar carcasa de porc a ajuns la 9,52 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /Călin Rechea - 4 decembrie
Materii Prime /S.B. - 5 octombrie, 17:38
Materii Prime /S.B. - 19 iulie, 15:14
Miscellanea / 23 decembrie, 00:20
Miscellanea /A.V. - 23 decembrie, 00:15
Internaţional /S.E. - 23 decembrie, 20:07
Politică /George Marinescu - 23 decembrie, 19:38
Internaţional /S.E. - 23 decembrie, 18:32
Politică /S.E. - 23 decembrie, 18:26
Miscellanea /Dan Nicolaie - 22 decembrie
Editorial /Călin Rechea - 22 decembrie
Internaţional /A.V. - 22 decembrie
Politică /George Marinescu - 22 decembrie
Politică /George Marinescu - 22 decembrie
| 5.0908 | |
| 4.3146 | |
| 5.4784 | |
| 5.8301 | |
| 622.2291 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A. I. - 22 decembrie
Piaţa de Capital /A. I. - 19 decembrie
Piaţa de Capital /A.V. - 19 decembrie
Piaţa de Capital /A. I. - 17 decembrie
Piaţa de Capital /A.V. - 17 decembrie
Piaţa de Capital /A. I. - 16 decembrie
Dan Nicolaie
George Marinescu
