Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 4,86 lei în intervalul 18-24 februarie, iar carcasa de porc a ajuns la 9,52 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Corina Fraştelni
Ziarul BURSA #Materii Prime / 4 martie 2008
Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 4,86 lei în intervalul 18-24 februarie, iar carcasa de porc a ajuns la 9,52 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /S.B. - 3 mai, 16:31
Materii Prime /S.B. - 3 mai, 09:39
Bănci-Asigurări /Andrei Iacomi - 3 iulie
Bănci-Asigurări /Andrei Iacomi - 3 iulie
Bănci-Asigurări /A.V. - 3 iulie
Bănci-Asigurări /V.R. - 3 iulie
Politică /Călin Rechea - 3 iulie
![]() | 5.0665 |
![]() | 4.3035 |
![]() | 5.4295 |
![]() | 5.8933 |
![]() | 462.2175 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.V. - 3 iulie
Piaţa de Capital /A.I. - 3 iulie
Piaţa de Capital /A.I. - 2 iulie
Piaţa de Capital /A.I. - 1 iulie