Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 4,86 lei în intervalul 18-24 februarie, iar carcasa de porc a ajuns la 9,52 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Corina Fraştelni
Ziarul BURSA #Materii Prime / 4 martie 2008
Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 4,86 lei în intervalul 18-24 februarie, iar carcasa de porc a ajuns la 9,52 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /Andrei Iacomi - 13 octombrie
Materii Prime /S.B. - 5 octombrie, 17:38
Materii Prime /S.B. - 19 iulie, 15:14
Internaţional /A.B. - 5 noiembrie, 21:34
Politică /A.B. - 5 noiembrie, 21:12
Internaţional /A.B. - 5 noiembrie, 20:59
Internaţional /A.B. - 5 noiembrie, 20:54
Miscellanea /A.B. - 5 noiembrie, 20:29
Politică /A.B. - 5 noiembrie
Internaţional /Sabin S. Brandiburu - 5 noiembrie
Internaţional /A.V. - 5 noiembrie
Editorial /Cornel Codiţă - 5 noiembrie
Companii /George Marinescu - 5 noiembrie
Companii /A consemnat Emilia Olescu - 5 noiembrie
| 5.0851 | |
| 4.4290 | |
| 5.4608 | |
| 5.7690 | |
| 565.0116 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.V. - 5 noiembrie
Piaţa de Capital /Sabin S. Brandiburu - 4 noiembrie
Piaţa de Capital /A.V. - 31 octombrie
Piaţa de Capital /A.I. - 30 octombrie
