Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 4,86 lei în intervalul 18-24 februarie, iar carcasa de porc a ajuns la 9,52 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Corina Fraştelni
Ziarul BURSA #Materii Prime / 4 martie 2008
Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 4,86 lei în intervalul 18-24 februarie, iar carcasa de porc a ajuns la 9,52 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /Andrei Iacomi - 13 octombrie
Materii Prime /S.B. - 5 octombrie, 17:38
Materii Prime /S.B. - 19 iulie, 15:14
Ştiri utilitare / 27 noiembrie
English Section /O.D. - 27 noiembrie
English Section /O.D. - 27 noiembrie
English Section /George Marinescu - 27 noiembrie
Piaţa de Capital /George Marinescu - 27 noiembrie
Companii /A consemnat Alina Vasiescu - 27 noiembrie
Editorial /Călin Rechea - 27 noiembrie
Piaţa de Capital /Andrei Iacomi - 27 noiembrie
Politică /George Marinescu - 27 noiembrie
| 5.0903 | |
| 4.3975 | |
| 5.4532 | |
| 5.7900 | |
| 587.8991 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A. I. - 27 noiembrie
Piaţa de Capital /A.V. - 27 noiembrie
Piaţa de Capital /A. I. - 26 noiembrie
Piaţa de Capital /A.V. - 25 noiembrie
Piaţa de Capital /A.I. - 25 noiembrie
