Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 4,86 lei în intervalul 18-24 februarie, iar carcasa de porc a ajuns la 9,52 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Corina Fraştelni
Ziarul BURSA #Materii Prime / 4 martie 2008
Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 4,86 lei în intervalul 18-24 februarie, iar carcasa de porc a ajuns la 9,52 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /S.B. - 5 octombrie, 17:38
Materii Prime /S.B. - 19 iulie, 15:14
Materii Prime /S.B. - 3 mai, 16:31
Materii Prime /S.B. - 3 mai, 09:39
Companii /A.F. - 8 octombrie
English Section /A.V. - 8 octombrie
English Section /O.D. - 8 octombrie
English Section /O.D. - 8 octombrie
English Section /O.D. - 8 octombrie
English Section /O.D. - 8 octombrie
Bănci-Asigurări / 8 octombrie
Editorial /Cornel Codiţă - 8 octombrie
Piaţa de Capital /F.A. - 8 octombrie
Piaţa de Capital /A.V. - 8 octombrie
Politică /O.D. - 8 octombrie
![]() | 5.0916 |
![]() | 4.3652 |
![]() | 5.4704 |
![]() | 5.8662 |
![]() | 555.6475 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.I. - 8 octombrie
Piaţa de Capital /Andrei Iacomi - 7 octombrie
Piaţa de Capital /Andrei Iacomi - 6 octombrie
Piaţa de Capital /A.I. - 3 octombrie