CITIZENS TAKE OVER EUROPE/ ALBERTO ALEMANNO: "40% dintre italieni sunt pentru ieşirea Italiei din UE"

V.M.
Ziarul BURSA #Internaţional / 11 mai 2020

Momentul în care Italia a cerut ajutor şi nu l-a primit este unul istoric, spune Alberto Alemanno. "Nu doar că statele membre ale UE nu au răspuns solicitării, dar au luat măsuri pentru a preveni exportul echipamentului medical", a adăugat domnia sa.

Momentul în care Italia a cerut ajutor şi nu l-a primit este unul istoric, spune Alberto Alemanno. "Nu doar că statele membre ale UE nu au răspuns solicitării, dar au luat măsuri pentru a preveni exportul echipamentului medical", a adăugat domnia sa.

Aproximativ 40% dintre italieni sunt pentru ieşirea Italiei din UE şi cam acelaşi procent pentru a rămâne în Uniune, în timp ce o mică parte din populaţie este pe poziţie neutră, potrivit statisticilor, a declarat Alberto Alemanno, avocat Italian, professor de drept European la Jean Monnet şi HEC Paris şi professor de drept la New York University School of Low.

Momentul în care Italia a cerut ajutor şi nu l-a primit este unul istoric, spune avocatul.

"Nu doar că statele membre ale UE nu au răspuns solicitării, dar au luat măsuri pentru a preveni exportul echipamentului medical", a adăugat domnia sa.

În acelaşi timp, Alemanno spune că aplicaţiile mobile menite să ajute la controlul răspândirii virusului nu vor ajunge la niciun rezultat, atâta vreme cât nu vom avea o capacitate mai mare de testare a populaţiei.

"Se pune întrebarea ce fel de date vor folosi autorităţile ca să colecteze informaţii de la utilizatori. Acestea vor fi fie anonime, fie date personale. Dacă autorităţile vor verifica obedienţa unei persoane aflate în carantină, ar putea solicita date personale. Dacă vorbim de descentralizare, va fi folosită tehnologia localizării prin Bluetooth. Toate soluţiile prezintă vulnerabilitate", a subliniat Alberto Alemanno.

Domnia sa a mai precizat că problema principală este că statele vor folosi aplicaţii diferite şi va fi dificil de realizat o armonizare.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9633
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6099
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7790
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.6078

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro