CITIZENS TAKE OVER EUROPE/ TONY CZARNECKI:"Avem nevoie de o federaţie europeană până în 2025"

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional / 11 mai 2020

"Avem nevoie de o federaţie europeană până în 2025"

"Trebuie să alegem cât mai curând o organizaţie care poate acţiona ca guvern mondial"

Slăbiciunea lumii în care trăim este reprezentată de faptul că nu este organizată într-o federaţie puternică, de aceea este necesară o transformare către un guvern federal, potrivit lui Tony Czarnecki, Managing Partner la think tank-ul Sustensis, care menţionează că o federaţie europeană ar putea să preia, în timp, rolul unui guvern mondial.

Domnia sa spune: "Totul este în mâna noastră şi putem face schimbări reale. Trebuie să alegem cât mai curând o organizaţie care poate acţiona ca guvern mondial. Poate fi o soluţie în acest sens, spre exemplu, Organizaţia Naţiunilor Unite? Multă lume şi-ar pune o asemenea întrebare. M-am întrebat şi eu acest lucru în urmă cu nişte ani, şi am realizat un sondaj care arată că pe primul loc în opinia publică se află Uniunea Europeană. UE este cea mai solidă în percepţia publicului, dar nu este singura entitate. Sunt luate în calcul, de asemenea, pentru rolul de guvern federal, NATO sau SUA, dar UE este percepută ca fiind cea mai solidă".

Conform afirmaţiilor lui Tony Czarnecki, UE trebuie să devină mai întâi o federaţie europeană, iar apoi îşi poate extinde rolul ca guvern federal de facto.

"Nu trăim în vremuri normale, totul se schimbă exponenţial. Vor apărea noi riscuri, similare celui cu care ne confruntăm acum - pandemia de Covid-19", declară Tony Czarnecki, adăugând: "Luând în calcul felul în care se schimbă totul, spun că avem nevoie de o Federaţie Europeană până în 2025. Realizarea acesteia nu este un lucru imposibil, ci o necesitate existenţială. Federaţia Europeană ar include, până în 2025, ZONA 1 - cea de convergenţă monetară, care va cuprinde şi statele ce nu sunt membre în prezent ale zonei euro; ZONA 2 - a pieţei unice; ZONA 3 - a uniunii vamale, căreia, în timp, i se vor alătura, în baza unor tratate speciale, şi alte ţări, precum Japonia, Canada, Australia etc.; ZONA 4 - a membrilor asociaţi".

Concluzionând, Tony Czarnecki arată că singura opţiune fezabilă în privinţa unui guvern federal, care ar putea deveni operaţională relativ repede, este alegerea unei organizaţii existente.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu va fi niciodata cazul de guverne mondiale, in nici o circumstanta. Nici macar temporar o asemenea constructie nu va genera nimic in plus, doar probleme inclusiv probleme de ordin principial. Daca un sistem deschis a generat o problema, solutia nu este amplificarea lui ci restrangerea. Deja se aplica cenzura 'politicului corect' emanata de ministerul adevarului ONG-ist care trebuie desfiintata, nu avem nevoie de guvern mondial.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9677
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6717
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1335
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7103
Gram de aur (XAU)Gram de aur288.7148

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb