City Garden Residence a finalizat prima fază din proiectul Bonton Luxury Villas

S.B.
Companii #Construcţii / 12 decembrie 2022

City Garden Residence a finalizat prima fază din proiectul Bonton Luxury Villas

Dezvoltatorul City Garden Residence a finalizat prima dintre cele două faze ale Bonton Luxury Villas, un proiect alcătuit din 66 de vile, amplasat în vecinătatea pădurii Băneasa.

Prima fază a ansamblului cuprinde 36 de vile prevăzute optional cu lift interior şi un club privat cu piscină şi sală de fitness. Aproximativ 77% dintre vile sunt deja contractate, ceea ce confirmă cererea în creştere pe segmentul de piaţă al caselor cu dotări premium şi de lux.

Vilele proiectului Bonton Luxury Villas sunt unele dintre cele mai mari locuinţe de pe piaţă, concepute pentru a acomoda atât membrii familiei, cât şi personal auxiliar cum ar fi o bonă internă. Cu un design modern, vilele cu 2 etaje au suprafeţe utile de la 293 până la 327 mp, inteligent compartimentate. Acestea beneficiază de până la 7 camere spaţioase (inclusiv zonă de living şi dining), finisaje premium, 2 sau 3 terase, iar la parter dispun de grădini cu suprafeţe de până la 200 mp.

Alături de dimensiunile generoase, locuinţele integrează şi dotări suplimentare din ce în ce mai căutate. Astfel, 56% dintre cumpărători au optat pentru o compartimentare care permite amenajarea unui home office, având în vedere că munca remote este mai frecventă ca oricând, fiind alimentată în ultima perioadă şi de evoluţia preţului la carburanţi. De asemenea, circa 40% dintre clienţi au ales să îşi doteze locuinţa cu lift interior, un element nou introdus de dezvoltatorul City Garden pe piaţa rezidenţială românească.

"Bonton Luxury Villas înseamnă mai mult decât un ansamblu rezidenţial de lux. Este un proiect cu adevărat aparte, conceput să transforme rutina vieţii urbane şi să ofere comunităţii de rezidenţi o experienţă de locuire unică. Toate facilităţile pentru un stil de viaţă activ şi sănătos se află la câţiva paşi, de la sală de sport, piscină, la cele 900ha ale Pădurii Băneasa, care oferă numeroase opţiuni de recreere în natură. Totodată, locaţia ansamblului asigură accesul rapid către punctele de interes din nordul capitalei, de la şcolile internaţionale de top, zonele de birouri, la parcuri, restaurante sau aeroport. Datorită acestor avantaje, proiectul este căutat atât de către clienţi care îşi doresc o locuinţă proprie, cât şi de cei interesaţi de o oportunitate de investiţie. Estimăm

că până la finalul anului vom ajunge la un grad de contractare de peste 90% a primei faze", afirmă Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden.

În ceea ce priveşte profilul cumpărătorilor, majoritatea sunt antreprenori sau angajaţi pe poziţii de middle & top management, cu vârste de peste 35 de ani, aproximativ o treime dintre aceştia fiind expaţi. Circa 60% dintre clienţi au achiziţionat o vilă în ansamblu ca locuinţă pentru familie, în timp ce un procent de 40% este reprezentat de investitori, atraşi de randamentul investiţional profitabil (8% anual) de care pot beneficia prin închirierea unei vile.

Proiectul Bonton Luxury Villas se află în prezent în a doua etapă de dezvoltare, cu 30 de vile, al cărei termen de livrare este preconizat pentru a doua parte a anului 2023. Valoarea totală a investiţiei în proiect este de peste 19 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9405
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5913
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0084
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6264
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.0965

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro