Compania americană de inginerie şi construcţii Epstein are proiecte de 40 milioane euro în România

A.C.
Bănci-Asigurări / 19 aprilie 2014

Compania americană de inginerie şi construcţii Epstein are proiecte de 40 milioane euro în România

Valoarea proiectelor pe care compania americană de arhitectură, inginerie şi construcţii Epstein estimează că le va realiza în 2014 în România va totaliza circa 40 milioane euro, nivel similar cu cel de anul trecut, unul dintre contracte vizând o nouă fabrică, unde va fi relocată activitatea Aversa, potrivit surselor din presă.

"Valoarea contractelor de servicii de design, inginerie şi construcţii relizate anul trectut a fost de aproximativ 40 de milioane de euro. Suntem la începutul anului şi sperăm să avem mai multe proiecte în 2014, de aceea estimăm că valoarea proiectelor pentru care vom furniza servicii în acest an să fie aproximativ aceeaşi cu cea de anul trecut. Există un număr de proiecte mari care se prefigurează pentru România, iar dacă vom fi selectaţi pentru acestea, estimarea se va modifica semnificativ", a declarat pentru Mediafax Randy Tharp, managing director Epstein Architecture & Engineering

Printre proiectele realizate de compania americană în România se numără o nouă unitate de producţie şi spaţii de birouri pentru firma Emerson în cadrul parcului industrial de la Cluj (28.500 metri pătraţi), o extindere de 2.800 metri pătraţi pentru fabrica Röchling Automotive din WDP Industrial Park (Argeş, România), design structural pentru extinderea spaţiilor de birouri ale companiei Baker Tilly Klitou din Bucureşti şi diverse alte lucrări pentru compania Cameron la facilităţile de producţie din Câmpina şi din Ploieşti.

Unul dintre cele mai importante proiecte din acest an este realizat pentru Aversa Manufacturing din Bucureşti - master plan, relocarea şi construirea unei noi facilităţi de producţie de 25.000 de metri pătraţi, incluzând turnătorie, zone de prelucrare, asamblare, testare şi birouri - proiect de 15 milioane de euro. Finalizarea proiectului este prevăzută pentru anul viitor, iar în noua fabrică vor lucra până la 480 de persoane.

Epstein realizează arhitectura şi lucrările de inginerie pentru producătorul spaniol de componente hidraulice Roquet în parcul industrial WDP de lângă Ploieşti, proiect de 8.000 de metri pătraţi şi unde vor fi create 100 de locuri de muncă, dar şi o serie de alte proiecte pentru compania Cameron.

Epstein are sediul în Chicago şi birouri în Varşovia, Polonia şi România.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. De la licurici vedem o luminita care ne transmite prin cod Morse : va realiza, vizeaza ceva nou, suntem la inceput (ca si acu' 20 ani), estimam ca, se prefigureaza, se va modifica semnificativ, autostrada, diverse alte lucrari, master plan, relocarea şi construirea unei noi facilităţi de producţie, dar şi o serie de alte proiecte. Viitorul "suna" luminos!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

25 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0105
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5228
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4892
Gram de aur (XAU)Gram de aur240.0052

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro