Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

CONFERINŢA BURSA: ANTREPRENORIATUL FĂRĂ GEN / MARINA ARISTOTEL, AVRA AESTHETIC INSTITUTE:"Birocraţia - un mare obstacol în calea afacerilor"

R.R.
Ziarul BURSA #Companii /

Marina Aristotel

Marina Aristotel

Birocraţia este unul dintre marile obstacole cu care se confruntă afacerile din ţara noastră, a afirmat Marina Aristotel, managing partner Avra Aesthetic Institute.

Domnia sa a precizat că are în plan deschiderea de noi institute estetice Avra, subliniind că, în opinia sa, primul pas în evoluţie este acela de a-ţi păstra şi consolida rezultatele.

Doamna Aristotel a declarat: "Am făcut o analiză la nivel internaţional şi am văzut că numărul procedurilor non-invazive este în creştere. (...) La un an şi jumătate de la lansare, Avra este un business în continuă creştere. Vrem să aducem conversaţia din România, în acest domeniu, al esteticii şi al tehnologiilor, la nivelul din străinătate".

În ceea ce priveşte obstacolele întâlnite în dezvoltarea unei afaceri, domnia sa a menţionat că, în cazul său, pe lângă birocraţie, "un monstru cu mai multe capete, care îţi pune piedică exact când te aştepţi mai puţin", primul obstacol ţine de nivelul de educaţie al pieţei, propunându-şi să seteze un exemplu de bune practici.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS