CONFERINTA "ENERGIA ÎN PRIZA" - EDITIA A V-A/DOINA VORNICU, "CEZ ROMÂNIA":"Dorim să montăm o staţie de încărcare a maşinilor electrice în Timişoara"

A.I.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 8 septembrie 2017

"Dorim să montăm o staţie de încărcare a maşinilor electrice în Timişoara"

Una dintre priorităţile CEZ România este legată de dezvoltarea şi implementarea soluţiilor pentru maşinile ce folosesc energia electrică, a declarat, ieri, Doina Vornicu, director de operaţiuni CEZ România, în cadrul conferinţei "Energia în Priză", organizată de Ziarul BURSA.

Totodată, doamna Vornicu a precizat că societatea intenţioneză să monteze o staţie de încărcare a maşinilor electrice în Timişoara.

Domnia sa a declarat: "CEZ este interesată de energiile noi. Suntem deja pionieri în maşini electrice, având deja două astfel de maşini care sunt folosite de salariaţii companiei noastre. De asemenea, avem şi două instalaţii de încărcare a maşinilor electrice care sunt situate la sediile noastre din Piteşti şi Craiova. Studiem acest lucru, credem că este o investiţie de viitor, dar deocamdată fezabilitatea nu este la nivelul aşteptărilor, ceea ce nu înseamnă că trebuie să ne oprim. De asemenea, intenţionăm să montăm o staţie de încărcare a maşinilor electrice în zona centrală a oraşului Timişoara, acolo unde compania are un centru de vânzare şi relaţii cu clienţii".

Totodată, în Craiova se va construi o staţie de transformare a energiei electrice pentru a putea sprijini investitorii să poată să-şi construiască facilităţi în zona oraşului, a menţionat Doina Vornicu.

Directorul de operaţiuni al CEZ România a mai subliniat că, în prezent, problemele legate de preţul energiei electrice au devenit o provocare inclusiv pentru specialişti. În aceste condiţii, compania pe care o reprezintă încearcă să vină în întâmpinarea micilor consumatori, informându-i despre drepturile şi obligaţiile pe care le au într-o manieră care să-i ajute astăzi şi nu peste 10 ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro