CONFERINTA "ENERGIA ÎN PRIZA" - EDITIA A V-A/DOINA VORNICU, "CEZ ROMÂNIA":"Dorim să montăm o staţie de încărcare a maşinilor electrice în Timişoara"

A.I.
Ziarul BURSA #Companii #Energie /

"Dorim să montăm o staţie de încărcare a maşinilor electrice în Timişoara"

Una dintre priorităţile CEZ România este legată de dezvoltarea şi implementarea soluţiilor pentru maşinile ce folosesc energia electrică, a declarat, ieri, Doina Vornicu, director de operaţiuni CEZ România, în cadrul conferinţei "Energia în Priză", organizată de Ziarul BURSA.

Totodată, doamna Vornicu a precizat că societatea intenţioneză să monteze o staţie de încărcare a maşinilor electrice în Timişoara.

Domnia sa a declarat: "CEZ este interesată de energiile noi. Suntem deja pionieri în maşini electrice, având deja două astfel de maşini care sunt folosite de salariaţii companiei noastre. De asemenea, avem şi două instalaţii de încărcare a maşinilor electrice care sunt situate la sediile noastre din Piteşti şi Craiova. Studiem acest lucru, credem că este o investiţie de viitor, dar deocamdată fezabilitatea nu este la nivelul aşteptărilor, ceea ce nu înseamnă că trebuie să ne oprim. De asemenea, intenţionăm să montăm o staţie de încărcare a maşinilor electrice în zona centrală a oraşului Timişoara, acolo unde compania are un centru de vânzare şi relaţii cu clienţii".

Totodată, în Craiova se va construi o staţie de transformare a energiei electrice pentru a putea sprijini investitorii să poată să-şi construiască facilităţi în zona oraşului, a menţionat Doina Vornicu.

Directorul de operaţiuni al CEZ România a mai subliniat că, în prezent, problemele legate de preţul energiei electrice au devenit o provocare inclusiv pentru specialişti. În aceste condiţii, compania pe care o reprezintă încearcă să vină în întâmpinarea micilor consumatori, informându-i despre drepturile şi obligaţiile pe care le au într-o manieră care să-i ajute astăzi şi nu peste 10 ani.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS