CONFERINŢA NAŢIONALĂ DE CYBERSECURITY / TEODOR CIMPOEŞU, CYBERSECURITY MANAGER CERTSIGN"Companiile îşi pot externaliza serviciile de cybersecurity"

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Apărare /

"Companiile îşi pot externaliza serviciile de cybersecurity"

Pe lângă instituţiile de stat abilitate, pe piaţa noastră sunt şi companii private care oferă servicii în domeniul securităţii cibernetice, a declarat Teodor Cimpoeşu, CyberSecurity Manager în cadrul certSIGN.

Domnia sa a precizat că Serviciul Român de Informaţii (SRI) are atribuţii în zona securităţii naţionale şi apărarea infrastructurilor critice, CERT-RO are atribuţii şi în zona companiilor private, dar pe piaţă există şi firme private care oferă astfel de servicii companiilor care se confruntă cu atacuri cibernetice sau care vor să se protejeze împotriva unor astfel de evenimente.

Domnul Cimpoeşu apreciază: "Spiritul este unul corect pentru că firmele pot să-şi externalizeze către entităţi private serviciile aferente cybersecurity. Toate sistemele sunt expuse şi au breşe. Miza este să ne schimbăm mentalitatea şi companiile să se protejeze eficient împotriva atacurilor. Astfel, poţi face faţă mai uşor într-o perioadă de criză".

Potrivit certSIGN, companie specializată în furnizarea de servicii de administrare a securităţii firmelor, în zona globală cyber există tendinţe precum apariţia de noi riscuri odată cu dezvoltarea globală, internetul va continua să fie un element fundamental de business, iar practicile de lucru flexibile se vor dezvolta odată cu explozia de pe piaţa dispozitivelor mobile.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS