CTP continuă să investească în zona de vest a ţării şi începe construcţia celui de-al treilea parc în Arad

G.D.
Companii #Construcţii / 24 august

CTP continuă să investească în zona de vest a ţării şi începe construcţia celui de-al treilea parc în Arad

CTP continuă dezvoltarea portofoliului său din România cu un nou parc industrial în Arad, conform unui comunicat remis redacţiei. CTPark Arad West este amplasat într-o locaţie strategică, cu un acces facil în zona de vest a oraşului, în vecinătea centrelor de bricolaj (DIY - Do It Yourself) şi beneficiază atât de transport în comun, cât şi de o conexiune foarte bună cu autostrada A1, aflată la mai puţin de un km distanţă.

Potrivit sursei citate, cu o suprafaţă care va totalizează aproximativ 100.000 mp, CTPark Arad West este primul proiect construit de CTP în Arad, la standardele recunoscute ale grupului, prezent în 10 ţări. Pe piaţa din Arad, compania CTP a intrat în anul 2015 şi mai deţine parcurile industriale CTPark Arad şi CTPark Arad North, care cumulează aproape 60.000 mp.

"Locaţie, locaţie, locaţie este mantra tuturor atunci cand vorbim de proprietăţi şi de alegerea unui spaţiu imobiliar, iar proiectul nostru din Arad are o locaţie cu adevărat strategică. Sunt sigură că jucătorii activi pe piaţa din Arad cunosc foarte bine avantajele acestei locaţii cheie. Ce mai avem să arătăm sunt avantajele clădirilor noastre premium, eficiente energetic, construite la standarde internaţionale avansate, care să îi ajute în mod real să atragă forţă de muncă şi să ţină sub control costurile cu utilităţile, care au devenit la fel de importante precum chiria", a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

CTPark Arad West este a situat în zona industrială Arad Vest, la mai puţin de 3 km de centrul oraşului şi la doar 4 minute de Autostrada A1 şi de viitorul culoar de transport paneuropean Bucureşti-Timişoara-Arad-Nădlac, care va lega Europa de Vest de Europa de Sud-Est. Localizarea sa în zona industrială a Aradului contribuie la dezvoltarea businessurilor prin sinergiile pe care le pot dezvolta împreună cu celelalte companii din zonă care oferă servicii conexe.

Accesul direct la autostrada A1 facilitează toate operaţiunile logistice, livrări sau transporturi dedicate, indiferent de tipul de gabarit necesar. De asemenea, distanţa mică faţă de centrul oraşului asigură viitorilor angajaţi din Arad sau din localităţile învecinate posibilitatea de a ajunge rapid la viitorul loc de muncă folosind mijloacele de transport în comun, linia de tramvai şi autogara aflându-se în imediata vecinătate a CTPark Arad West, subliniază sursa citată.

Proiectul noului parc CTPark Arad West va acomoda atât spaţii CTFlex destinate companiilor mici şi mijlocii, cât şi spaţii CTSpace pentru companii care au nevoie de suprafeţe generoase. Altfel spus, începând de anul viitor, vor fi disponibile suprafeţe de închiriat începând de la 500 mp şi până la 15.000 mp.

Lucrările de dezvoltare vor începe în ultimul trimestru al anului 2022, iar în anul 2023 vor fi livrate primele spaţii din totalul de aproximativ 100.000 mp planificaţi. În prezent, CTP are în dezvoltare la nivelul mai multor oraşe din România, printre care Arad, Oradea, Timişoara şi Bucureşti, o suprafaţă totală de aproximativ 290.000 mp.

În România, CTP deţine o suprafaţă totală de aproximativ 2,2 milioane mp de depozite de clasa A în 15 oraşe: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Piteşti, Sibiu, Timişoara, Turda, Târgu Mureş, Caransebeş, Ineu şi Salonta, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro