Dezvoltarea rezidenţială One High District din portofoliul One United Properties primeşte autorizaţia de construire

S.B.
Companii #Construcţii / 27 octombrie 2022

Dezvoltarea rezidenţială One High District din portofoliul One United Properties primeşte autorizaţia de construire

One United Properties anunţă obţinerea autorizaţiei de construire pentru dezvoltarea One High District, un complex premium de amploare, cu peste 700 de unităţi locative, cu o suprafaţă totală construită de aproximativ 92.000 mp la suprafaţă şi 16.000 mp la nivelul subsolului.

Valoarea brută de dezvoltare pentru One High District este de 154,2 milioane de euro, iar livrarea este estimată pentru finele anului 2025.

Concepută în jurul noţiunii de comunitate, care oferă locuitorilor mai mult decât un spaţiu de locuit, dezvoltarea One High District însumează 786 de apartamente dispuse în 3 turnuri, 28 de spaţii comerciale şi nu mai puţin de 1.134 locuri de parcare, care vor da naştere unui adevărat cartier premium. Construită în zona Floreasca-Barbu Văcărescu, pe un teren de aproximativ 25.000 mp, din care mai mult de 30% reprezintă zone verzi, dezvoltarea propune viitorilor rezidenţi un stil de viaţă urban modern şi sustenabil, în apartamente cu design contemporan.

"One High District completează portofoliul dezvoltărilor de amploare ale One United Properties şi se conturează ca un cartier al viitorului, într-o zonă foarte bună a Capitalei, bine conectată la cele mai importante puncte de interes ale oraşului, precum şi la autostrada A3. Prin acest concept imobiliar ne dorim să propunem viitorilor locuitori o experienţă de trai modernă şi sustenabilă, la standarde superioare, ca parte a comunităţii One. Un alt aspect important este că One High District este una dintre primele dezvoltări imobiliare din România prevăzute cu pompe de căldură geotermală, oferindu-le astfel locatarilor o sursă inovatoare şi predictibilă de energie. Vânzările pentru această dezvoltare cu funcţiune mixtă au fost deja deschise, iar opţiunile de accesare a locuinţelor sunt variate, de la plata integrală în avans, la 5 rate egale sau avans de 30% şi 70% la livrare", spune Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division One United Properties.

One High District va beneficia de cea mai avansată şi prietenoasă cu mediul sursă de energie, pompe de încălzire pe bază de energie termală. Soluţiile de tip geo-exchange nu emit dioxid de carbon, monoxid de carbon sau alte gaze cu efect de seră care poluează aerul. În plus, dat fiind că sistemele geo-exchange nu folosesc cantităţi mari de gaz, păcură, propan sau cărbune, presupun costuri de operare mai reduse şi sunt mai "curate". În consecinţă, costurile pentru încălzirea, respectiv răcirea spaţiilor, sunt nu doar mai scăzute decât în cazul soluţiilor tradiţionale, dar şi mai predictibile, oferind autonomie de consum pe termen lung.

Clienţii One High District au acces la unităţi rezidenţiale diverse, de la studiouri sau apartamente cu un dormitor, la apartamente cu două sau trei dormitoare, precum şi la apartamente de tip penthouse duplex. Localizată în sectorul 2 al Bucureştiului, în imediata apropiere a autostrăzii A3, dezvoltarea One High District va oferi acces rapid către cartierul Floreasca, zona comercială One Gallery, mall-uri, precum şi către alte puncte de interes ale oraşului - servicii comerciale şi activităţi recreative, restaurante, cafenele sau sală de sport.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6402
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2278
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8856
Gram de aur (XAU)Gram de aur344.9150

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb