"Distrigaz Nord" va înmagazina în acest an 125 milioane metri cubi de gaze naturale

Ziarul BURSA #Companii #Energie / 30 iunie 2004

Compania "Distrigaz Nord" va înmagazina, pînă la sfîrşitul lunii octombrie, 125 milioane metri cubi de gaze, conform programului de înmagazinare a gazelor naturale, informează un comunicat al Ministerului Economiei şi Comerţului. Cantitatea înmagazinată în depozitele subterane aparţinînd societăţii "Romgaz" va fi utilizată în perioadele foarte friguroase, cînd presiunea gazelor va scădea, din cauza consumurilor ridicate.

Pînă la sfîrşitul lunii mai, cantitatea de gaze înmagazinată a depăşit 23 milioane mc, urmînd ca, la începutul lunii iulie, să se înmagazineze alte 30 milioane mc. Anul trecut, cantitatea de gaze înmagazinată a fost de 156,5 milioane mc, costurile suportate de Distrigaz Nord pentru această operaţiune fiind de aproape două milioane dolari.

"Distrigaz Nord" SA este companie cu capital integral de stat constituită prin reorganizarea Societăţii Naţionale de Gaze Naturale "Romgaz", în baza unei Hotărîri de Guvern emisă în anul 2000, însă bazele societăţii de distribuţie a gazelor naturale au fost puse în anul 1975. "Distrigaz Nord" este organizată în 12 sucursale repartizate în 20 de judeţe, şi are ca obiect principal de activitate distribuţia gazelor naturale.

"Distrigaz Nord" îşi desfăşoară activitatea comercială şi de exploatare în 20 de judeţe ale ţării din Transilvania, Moldova şi Banat, reprezentînd jumătate din suprafaţa României. Activitatea se desfăşoară prin intermediul celor 12 sucursale de distribuţie aflate în subordine, care realizează servicii pentru cei peste 1.050.000 de abonaţi. Societatea exploatează peste 17.000 km de reţea de gaze naturale, deservită de cei peste 9.060 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro