Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

ETURIA:Cererea pentru luna de miere în destinaţii exotice, în creştere cu 20%

M.C.
Companii #Turism /

Cererea pentru luna de miere în destinaţii exotice, în creştere cu 20%

Cererea pentru luna de miere în destinaţii exotice a crescut cu 20%, pachetele de vacanţă cele mai căutate fiind locaţii dintre cele mai diverse, de la exoticele Seychelles, Hawaii, şi Bora Bora, până în Argentina, arată un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Costurile aferente unor astfel de vacanţe tematice porneşte de la 3050 euro de persoană, dar include servicii extra, pe lângă asigurări complexe de călătorie şi transport.

"Atat nunta, cat si luna de miere raman doua momente cheie in viata fiecaruia dintre turistii nostri, cu atat mai mult cu cat, in ultimul an, sesizam o crestere de 20% pe acest segment comparativ cu 2018. In calitate de agentie specializata in vacante personalizate observam cum se contureaza o categorie tot mai mare de clienti care prefera o nunta restransa, urmata firesc de o saptamana de miere intr-o destinatie exotica versus o nunta costisitoare in Romania. Astfel, turistii nostri sunt din ce in ce mai dornici sa marcheze acest eveniment din viata lor intr-un loc paradisiac, precum Mauritius, Maldive sau Seychelles si isi aliniaza dorintele cu trendul mondial, marcand acest eveniment special intr-o locatie selecta, exotica, cu servicii multiple incluse", declara Sorin Stoica, CEO Eturia, conform comunicatului.

În ceea ce priveşte luna de miere, pachetele de vacanţă cele mai căutate sunt în locaţii dintre cele mai diverse, de la exoticele Seychelles, Hawaii, şi Bora Bora, până la Argentina.

Astfel, tarifele pentru luna de miere pornesc de la 1.200 de euro de persoană (Bali) şi ajung până la aproximativ 5.400 euro de persoană (Bora Bora).

Există, de asemenea, cupluri ce sărbătoresc reînnoirea juramintelor sau chiar nuntă de argint ori aur în aceste locaţii exotice.

Eturia, prima agenţie de turism din România specializată în vacanţe exotice personalizate pune la dispoziţia turiştilor români vacanţe" tailor made" în peste 120 de destinaţii din întreaga lume, dar şi vacanţe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif.

Înfiinţată în anul 2007, Eturia are în acest moment peste 57 de angajaţi şi 3 sedii în: Bucureşti, Piatră Neamţ şi Cluj.

În anul 2018, Eturia a înregistrat o cifra de afaceri de 12 milioane de euro, iar în 2019 prevede o creştere de 20% comparativ cu 2018.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS