EXPO 2015, Enel a contribuit la crearea primului oraş inteligent din lume

Marius Constantin
Internaţional / 4 mai 2015

Enel a contribuit la crearea primului oraş inteligent complet electric din lume, la Expo 2015 (Milano), arată un comunicat transmis astăzi redacţiei.

Întreaga zonă de expoziţie Expo 2015 va fi electrificată în totalitate datorită reţelelor inteligente şi tehnologiei de ultimă oră, care combină eficienţa cu durabilitatea.

Oraşul inteligent poate satisface nevoile energetice ale unui număr de 100.000 de oameni şi îmbină protejarea mediului, eficienţa energetică şi durabilitatea economică.

Reţeaua inteligentă este echipată cu un sistem avansat de control şi protecţie de la distanţă şi implementează o reţea de medie tensiune în buclă închisă, care va asigura o înaltă calitate a serviciilor, datorită măsurilor automate ce izolează părţi ale reţelei afectate de eventualele defalcări şi, drept urmare, evită întreruperile de servicii pentru clienţi şi vizitatori.

Fiecare pavilion are propriul sistem de management al energiei, care permite vizitatorilor să ia parte la utilizarea energiei şi care combină tehnologie de ultimă oră ce monitorizează şi controlează consumul şi necesarul de energie, optimizează fluxurile energetice şi integrează atât instalaţii de energie regenerabilă, cât şi sisteme de stocare.

Enel va fi, de asemenea, prezent la Expo cu un pavilion interactiv care, într-o pădure virtuală iluminată, va permite vizitatorilor să vadă interiorul unei camere de control al oraşului inteligent, care este centrul nervos al acestui oraş, unde tehnicieni şi experţi interacţionează cu diferite tehnologii prin care se gestionează fiecare centrală.

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9700
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9149
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.8944

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb