One United Properties anunţă recepţia pentru Faza I a dezvoltării

J.P.
Piaţa de Capital / 17 ianuarie 2022

One United Properties anunţă recepţia pentru Faza I a dezvoltării

Compania One United Properties S.A., unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din România, listată pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti (simbol ONE), confirmă recepţia pentru Faza I a dezvoltării One Cotroceni Park, clădire de birouri şi de spaţii comerciale. Faza I a dezvoltării are o suprafaţă închiriabilă brută (GLA) de 46.000 mp. În acest moment, 75% din spaţiile de birouri şi comerciale au fost închiriate, conform unui comunicat remis redact1iei

One Cotroceni Park este cel mai mare proiect de regenerare urbană din Bucureşti, cu funcţionalităţi mixte, format dintr-o zonă rezidenţială cu peste 850 de apartamente, precum şi două clădiri de birouri şi spaţii comerciale, livrate în două faze. Faza I a componentei office de la One Cotroceni Park a fost finalizată la sfârşitul anului 2021. Totodată, dezvoltatorul One United Properties a început lucrările şi la Faza II a proiectului, lucrări care acoperă la acest moment structura + 8 niveluri. Faza II cu o suprafaţă închiriabilă brută de 35.000 mp va fi livrată în 2022.

"Prin One Cotroceni Park propunem un concept de ultimă generaţie care înglobează în mod ideal spaţiul de lucru, locuinţa, cumpărăturile, toate într-o dezvoltare sustenabilă ce redefineşte conceptele clasice imobiliare. Acest amplu proiect de regenerare urbană aduce valoare comunităţii locale şi Bucureştiului însuşi, deoarece imaginea oraşului va creşte la un nivel comparabil cu cel al metropolelor de top din lume. Iar acesta este un alt pas pe care îl facem către credo-ul nostru - acela că Bucureştiul ar trebui să devină un oraş global", spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Situat în Cotroceni, una dintre cele mai renumite şi căutate zone din Capitală, conceptul aduce pe piaţă un business park unic, ce oferă companiilor aflate în cautarea unei soluţii de eficientizare a sediului spaţii moderne şi certificate, cu acces la numeroase servicii şi facilităţi integrate. Dezvoltarea beneficiază de precertificare LEED Platinum v4, care atestă funcţionarea durabilă şi impactul minim asupra mediului şi se află în curs de obţinere a certificării WELL Health and Safety, care evaluează sănătatea şi bunăstarea la locul de muncă.

Printre companiile care vor avea sediul la One Cotroceni Park se numără Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România şi în primii 30 din lume, Deutsche Bahn Cargo România, subsidiara română a celui mai mare transportator feroviar din Europa, sau SII România, companie multinaţională specializată în servicii de dezvoltare software (digital şi inginerie) şi IT outsourcing.

Conceput într-o abordare holistică de tipul Live / Work / Play, One Cotroceni Park se conturează ca un adevărat oraş în oraş, în care atât angajaţii, cât şi rezidenţii vor beneficia de facilităţi integrate: spaţii verzi, restaurante, piste de alergare şi ciclism, cafenele, sală de gimnastică, piscină, farmacie, grădiniţă, servicii de curăţenie, cinema, birouri dinamice, apartamente moderne şi facilităţi educaţionale.

În prezent, portofoliul companiei One United Properties include 101.000 mp de spaţii de birouri în cadrul clădirilor One Tower, One Cotroceni Park Faza I, One North Gate şi One Herăstrău Office.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

01 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9148
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5152
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9264
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5638
Gram de aur (XAU)Gram de aur279.6982

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro