PRO ROMÂNIA: "Avem nevoie de o actualizare a proiecţiilor de dezvoltare a sectorului energetic"

Ziarul BURSA #Materii Prime /

Ţara noastră are nevoie de o actualizare a proiecţiilor de dezvoltare pe termen mediu şi lung a sectorului energetic, sunt de părere reprezentanţii PRO România.

Potrivit acestora, trebuie să răspundem noilor provocări din energie şi este nevoie de acest demers pentru a putea fructifica noile oportunităţi apărute în contextul avansului tehnologic.

Conform PRO România, teme precum eficienţa energică şi creşterea economică, dar şi finanţarea şi digitalizarea în energie ocupă un loc important pe agenda publică a ţării.

PRO România a transmis: "Într-un context din ce în ce mai globalizat, ţara noastră trebuie să îşi dezvolte politica energetică în contextul schimbărilor pe plan european şi internaţional. Astfel, priorităţile energetice trebuie elaborate în scopul îndeplinirii obiectivelor Uniunii energetice ale UE. (...). România trebuie să aibă în vedere câteva elemente strategice cheie pentru asigurarea obiectivelor stabilite la nivel internaţional".

Ioana Petrescu, coordonatorul Consiliului de Strategii Guvernamentale şi vicepreşedinte al PRO România a declarat: " În ultima vreme se dau ordonanţe de urgenţă peste noapte, fără niciun fel de consultare şi care se modifică în punctele esenţiale doar câteva săptămâni mai târziu. Guvernul actual tot produce biciclete cu piese lipsă şi apoi încearcă să repare bicicleta din mers. Noi încercăm să construim o bicicletă performantă de la început cu ajutorul experţilor în domeniu".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro