Proiecte de îmbunătăţire a infrastructurii rurale în Mehedinţi

Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 5 august 2004

La Agenţia SAPARD din judeţul Mehedinţi s-au depus 18 proiecte pentru programe vizînd dezvoltarea şi îmbunătăţirea infrastructurii rurale, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Sîrbulescu. Fondurile solicitate, de circa 100 miliarde lei, au ca destinaţie reabilitarea de drumuri, executarea de poduri şi introducerea apei potabile în unele localităţi mehedinţene. "În 2004 am reabilitat, printr-o tehnică proprie, de aplicare direct pe argilă, mai multe drumuri comunale, am dat în exploatare 6 aducţiuni de apă potabilă şi am construit 4 poduri", a precizat Sîrbulescu. Valoarea lucrărilor de investiţii realizate în judeţul Mehedinţi, la care Consiliul Judeţean a fost, în 2004, ordonator de credite se apropie de 1.000 miliarde lei.

"În perioada care urmează, încă 500 km de drumuri de interes local vor fi modernizate, vor demara lucrările de construcţie a podului de peste rîul Topolniţa în valoare de circa 45 miliarde lei, şi, din surse atrase, vom finanţa încă 8 alimentări cu apă", a spus Sîrbulescu, citat de Rompres.

În judeţul Mehedinţi, pentru îmbunătăţirea infrastructurii rurale s-au implementat şi 6 proiecte cu finanţare UE, în valoare de circa 180 miliarde lei.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro