SUPLIMENT VOIAJORTerapii spa care stimulează imunitatea organismului

Ziarul BURSA #Companii #Turism / 3 octombrie

Terapii spa care stimulează imunitatea organismului

Sezonul de toamnă ne prinde, de multe ori, neimunizaţi şi nevitaminizaţi. Putem să ne stimulăm imunitatea cu vitamine, minerale, fructe şi legume, dar şi relaxându-ne. Centrele spa sunt astfel de locuri în care putem să ne detensionăm şi, în acelaşi timp, să ne antrenăm imunitatea pentru sezonul rece.

Un studiu recent a arătat că peste 80% dintre oameni sunt mai atenţi la sănătatea lor, conştientizând că atât fizicul, cât şi psihicul au nevoie de o îngrijire atentă. Tratamentele spa joacă un rol important în îmbunătăţirea sănătăţii şi stării de bine, atât mental, cât şi fizic. Cercetările confirmă încă o dată că masajele regulate şi băile aromate relaxează muşchii, detensionează psihicul şi alungă stresul, cel care este direct răspunzător de scăderea imunităţii. Un masaj de relaxare dinamizează sistemul limfatic, circulator şi hormonal, reglează sistemul nervos autonom şi întăreşte sistemul imunitar.

La Covasna, în Ţinutul conacelor, mofetelor şi apelor minerale poate fi alungat efectul stresului asupra organismului.

Unul dintre tratamentele destinate acestui scop este "Spa la castel". "Cellarium Slow Down SPA" este un spaţiu atemporal, amplasat în pivniţa boltită a Castelului Hotel Daniel din Tălişoare. Este un loc încărcat de istorie, care invită la reverie. Pe lângă elementele "clasice" ale unui spa, respectiv piscina, sauna, baia de aburi sau jacuzzi, găsim aici adevărate specialităţi inspirate din remedii tradiţionale de vindecare, cum ar fi Scrub bar-ul, Virillium-ul sau Kneipp-ul secuiesc.

"Răsfăţ în inima pădurii" este o altă variantă din Covasna pentru care putem opta ca să ne relaxăm.

La Grand Santerra Spa de la Balvanyos Resort se împletesc tradiţiile de detoxifiere străvechi, cum ar fi faimosul "Rasul", şi resursele naturale locale de vindecare recunoscute de veacuri, într-un spa în varianta cea mai actuală, pentru a oferi o experienţă greu de egalat. Argila albastră din Câmpia Transilvaniei este unică prin bogăţia de minerale, împreună cu apa proaspătă de izvor din Balvanyoş.

În acest loc nu trebuie decât să ne acoperim cu pastă de argilă gata preparată şi apoi să ne relaxăm în atmosfera învăluită de vapori purificatori, într-o cameră întunecoasă, luminată de un cer înstelat.

O a treia destinaţie pentru relaxarea organismului este la Health & Beauty Center Clermont din Hotelul Clermont, unde ne aşteaşptă programul "Lotus şi plante exotice pe vârful muntelui". Aici găsim terapia "INDOCEANE" cu alge maronii şi lotus, care este o nouă abordare a relaxării. o tehnică de masaj unică şi exclusivă Thalgo.

Balsamul Qi-Marine® se bazează pe extracte de alge brune bogate în amino-acizi tonifianţi, micro-elemente şi anti-oxidanţi, care sunt combinate cu uleiuri esenţiale de Lotus Sacru şi Pachouli. Este ideal pentru masarea şi relaxarea centrilor energetici. Extractele de lămâie, mandarină verde şi grapefruit contribuie la o împachetare eficientă cu efect relaxant şi purificator.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9186
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6835
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9766
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7021
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.0437

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro