SUPLIMENT VOIAJOR Tratamente anti-celulitice la baza de tratament Ensana, din Sovata

Ziarul BURSA #Companii #Turism / 3 octombrie 2022

Tratamente anti-celulitice la baza de tratament Ensana, din Sovata

Preocupările actuale, tehnologia şi perioada de pandemie ne-au determinat să ne limităm destul de mult spaţiul de mişcare. În acest context, sedentarismul, stresul, mesele rapide şi o dietă săracă în fibre cresc retenţia de apă, ajungându-se la celulită.

Medicii balneologi subliniază că tratarea celulitei are la bază o detoxifiere de calitate. La baza de tratament Ensana din Sovata, în cursul unei cure tipice se urmăresc două obiective: informarea pacientei despre cauzele apariţiei celulitei şi modificările de stil de viaţă simple, individualizate ce se impun, iar pe de altă parte, tratamentul ţintit de 1-2 săptămâni.

Concret, tratamentul propriu-zis constă în proceduri medicale prescrise în cabinet, respectiv metode wellness liber alese în urma sfatului medical, la care se adaugă facilităţile oferite de cazarea în hotelurile Ensana: băi sărate la piscine (cu apă sărată extrasă din Lacul Ursu), înot în bazinele cu apă simplă, jaccuzzi, saune (în special infrasaună), fitness.

Medicul balneolog al bazei de tratament Ensana din Sovata sublinaiză: "Procedurile medicale recomandate se aleg dintre următoarele: drenaj limfatic, masaj subacval, masaj medical şi împachetări cu nămol sapropelic peloidogen extras din Lacul Ursu. În plus, acestora li se alătură gimnastică medicală la sală (stretching) şi Aqua Fitness, respectiv oxigenoterapie forte pentru efectul de «ardere» a reziduurilor subcutanate şi regenerare celulară. Toate aceste proceduri pot fi incluse într-un pachet special adaptat tratării celulitei, pachetul «Prevenţie»".

De asemenea, metodele wellness recomandate sunt împachetarea anticelulitică, masajele de detoxifiere, masajul cu bule de aer, masajul limfatic manual total, băile aromatice detoxifiante, respectiv tratamentele specifice din zona Spa-ului, toate efectuate cu produse cosmetice de cea mai înaltă calitate.

Potrvit surselor citate, beneficiul obţinut în urma unui sejur la Ensana-Sovata este dublu: mobilizarea maselor celulitice prin tratamentul propriu-zis de 1-2 săptămâni, respectiv cunoaşterea metodelor de prevenire şi tratament la domiciliu ale celulitei, care sunt exacte, simple şi cu rezultat garantat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5689
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0989
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9158
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.2067

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb