Abonament gratuit

Un oficial britanic a ratat un eveniment pentru că a confundat Bucureşti cu Budapesta

Elena Deacu
Internaţional /

Un oficial britanic a ratat un eveniment la Bucureşti pentru că confundat capitala României cu capitala Ungariei. Ministrul sportului din Jersey a ratat preluarea ştafetei campionatului mondial de dans de la România după ce a luat avionul spre Budapesta, în loc să meargă la Bucureşti.

Potrivit HotNews.ro, care citează bbc.com, Jersey, o mică insulă din Canalul Mânecii, dependentă de Marea Britanie, dar cu guvernare proprie, va organiza competiţia în 2016, iar ministrul Steve Pallett trebuia să preia ştafeta de la români.

Pallett şi-a cerut scuze organizatorilor şi a spus că îi pare rău că risipit 1.000 de lire sterline din banii contribuabililor. "Tot ce pot să fac este să-mi cer scuze pentru această eroare de şcolar", a declarat ministrul. El a declarat că şi-a dat seama că a ratat destinaţia reală abia înainte să aterizeze.

Rezervarea fusese făcută de cineva din cadrul Departamentului de Educaţie, Sport şi Cultură, iar un purtător de cuvânt a spus că a fost vorba de o "eroare uma

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pentru ca noi Romania - Bucuresti suntem cunoscuti numai cind trebuie sa facem sacrificii (oameni in teatre de operatiuni) sau cind devenim tinte (baze declarate defensive dar cu "capabilitati" tipic americane - pe "invers")!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie