ZIARUL BURSA

25 noiembrie
Gelu Diaconu

Anca Dragu l-ar putea da în judecată pentru calomnie pe fostul şef al Fiscului

Andrei StanCompanii / 30 mai 2016

Gelu Diaconu: "Dragu şi Biriş anchetează şi ameninţă angajaţii pentru că aceştia nu vor să ascundă cifrele lunare ale colectării!" 

----------

Actualizare 20:25 Anca Dragu şi Gabriel Biriş resping acuzaţiile lui Gelu Diaconu

Ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu, şi secretarul de stat Gabriel Biriş resping "cu fermitate" acuzaţiile formulate de Gelu Diaconu, într-o poziţie trimisă la solicitarea ziarului "BURSA", ministrul precizând că ia în considerare să îl dea în judecată pe fostul şef al Fiscului pentru calomnie.

Actualizare 15:52 Dragoş Doroş, actualul şef al ANAF, nu a dorit să comenteze afirmaţiile domnului Gelu Diaconu

----------

Gelu Diaconu, fostul şef al ANAF, face dezvăluiri din interiorul instituţiei pe care a condus-o şi îi acuză pe subordonaţii premierului Dacian Cioloş - ministrul Finanţelor, Anca Dragu, şi secretarul de stat Gabriel Biriş - că anchetează şi ameninţă angajaţii pentru că aceştia nu vor să ascundă eşecul colectărilor Fiscului.

Succesul Banii Tăi Expo, de la nivelul pieţei, nu din dronă

Succesul Banii Tăi Expo, de la nivelul pieţei, nu din dronă

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 30 mai 2016

Chiar dacă nu şi-a dat seama, Bursa de Valori Bucureşti a primit încă un duş rece, vineri şi sâmbătă, când a organizat a doua ediţie a expoziţiei "Banii Tăi Expo", în Piaţa Universităţii. Ca şi la ediţia precedentă, cea mai mare înghesuială a fost la standul Depozitarului Central, unde lumea s-a îmbulzit ca să afle dacă are acţiuni şi cum poate să scape odată de ele.

Dar scopul târgului era acela să popularizeze investiţiile prin Bursă, să facă educaţie, însă, în zona aceasta, interesul a fost "subţire".

Elan Schwartzenberg (Sursa foto: captură Youtube)

DNA cere arestarea lui Elan Schwartzenberg

Anticorupţie / 30 mai 2016

Actualizare 20:14 DNA: Emilian Schwartzenberg s-a ascuns, în scopul de a se sustrage de la urmărirea penală

DNA a cerut arestarea lui Elan Schwartzenberg, omul de afaceri fiind acuzat de complicitate la dare de mită, în solicitare procurorii motivând acesta "s-a ascuns, în scopul de a se sustrage de la urmărirea penală".

Posibile fapte penale la ELCEN

CORPUL DE CONTROL AL PREMIERULUI:Posibile fapte penale la ELCEN

S.A.Companii / 30 mai 2016

Corpul de control al premierului a anunţat astăzi că, în urma verificărilor efectuate la Electrocentrale Bucureşti (ELCEN), a decis să sesizeze Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru cercetarea posibilelor fapte de natură penală, potrivit Sintezei Raportului de control, publicată pe site-ul control.gov.ro.

Klaus Iohannis

Iohannis: "Acum, o moţiune de cenzură este un act politicianist"

I.S.Politică / 30 mai 2016

Actualizare 21:16 Alina Gorghiu, despre o eventuală moţiune de cenzură: "PNL nu va susţine niciodată un demers de doi lei al PSD"

Alina Gorghiu a afirmat astăzi că liberalii nu vor susţine niciodată "un demers de doi lei al PSD", copreşedintele PNL referindu-se la posibilitatea depunerii unei moţiuni de cenzură de către social-democraţi.

---------

Executivul condus de Dacian Cioloş nu are motive să se teamă de o moţiune de cenzură, pentru că, în acest moment, este vorba despre un "act politicianist", a afirmat astăzi preşedintele Klaus Iohannis.

Cum s-a furat mai mult decît era

Cum s-a furat mai mult decît era

MIHAI ANTONESCUCompanii / 30 mai 2016

Aşa cum şi la fotbal nu e suficient să te uiţi, trebuie ca cineva să-ţi şi comenteze ce vezi, pornind de la premiza că spectatorul e prea idiot ca să înţeleagă că un jucător pe al cărui tricou scrie cu litere de-o şchioapă "Mutu" chiar se numeşte Mutu, şi că, atunci cînd pune mîna pe minge e henţ şi nu e bine, aşa, probabil, constatîndu-se că televizarea justiţiei poate părea opacă unui neiniţiat în regulile jocului, s-a hotărît ca un comentator calificat să descrie fiecare pas, fiecare piruetă, fiecare fandare a zeiţei legate la ochi.

Mesajele subliminale

PROTECŢIA CONSUMATORULUI Mesajele subliminale

GHEORGHE PIPEREA Miscellanea / 30 mai 2016

Un mesaj subliminal este o imagine fugitivă bulversantă, un infrasunet angoasant sau un miros derutant ori, după caz, o serie, o combinaţie de elemente vizuale, auditive sau olfactive care sunt dincolo de nivelul percepţiei noastre conştiente, putând fi "detectate" doar subconştient.

Bute a fost făcut KO de nişte substanţe interzise

Bute a fost făcut KO de nişte substanţe interzise

D.N.Sport / 30 mai 2016

Lucian Bute, cel mai cunoscut pugilist autohton al ultimului deceniu, poate ieşi definitiv din box după ce a fost depistat pozitiv cu Ostarină, o substanţă aflată pe lista celor interzise de către Agenţia Mondială Anti-Doping.

Ediţia din 25.11.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
MACRO NEWSLETTER 30 Mai 2016

MACRO NEWSLETTER 30 Mai 2016

Internaţional / 30 mai 2016

Creditul acordat gospodăriilor din Suedia şi-a accelerat creşterea anuală până la 7,7% în aprilie 2016, de la 7,5% în luna precedentă, în condiţiile în care soldul creditului a ajuns la 3,369 trilioane SEK, pe fondul unei creşteri cu 236 miliarde...

Viromet Victoria demolează clădirile din anii "50

O.V.Companii / 30 mai 2016 /

Compania Viromet Victoria încearcă să obţină avizul de mediu pentru demolarea mai multor clădiri vechi şi degradate, printre acestea aflându-se şi turnul de răcire apă Metanol şi turnul de răcire Acid sulfuric.

REVISTA PRESEI 30.05.2016

Willy HomnerRevista Presei / 30 mai 2016

ADEVARUL 

Dragu vrea să modifice impozitul pe tranzacţii la darea în plată, dar numai pentru cei cu o casă

Ministerul Finanţelor Publice va modifica legea dării în plată printr-o ordonanţă de urgenţă pentru a lămuri situaţia impozitelor de...

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo