2,1 milioane lei - cifra de afaceri estimată a "Intercapital Invest", în 2011

C.S.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 27 ianuarie 2012

Intercapital Invest a înregistrat, anul trecut, tranzacţii cu acţiuni şi unităţi de fond pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti în valoare de 522,0 milioane lei, în creştere cu 6,3% faţă de anul precedent, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Valoarea tranzacţiilor companiei cu instrumente derivate tranzacţionate la BVB a fost de 6,8 milioane lei, valoarea tranzacţiilor cu produse structurate de 1,8 milioane lei, iar valoarea tranzacţiilor cu obligaţiuni de 1,9 milioane lei.

La Sibex, Intercapital Invest a intermediat tranzacţii cu derivate în valoare de 564,7 milioane lei în 2011, cu 10,2% mai mult decât în anul precedent. Valoarea tranzacţiilor cu acţiuni la Sibex a fost de 4,7 milioane lei.

Numărul clienţilor investitori ai Intercapital Invest a atins 4.770 la sfârşitul anului 2011, faţă de 4.524 la sfârşitul anului 2010 şi 4.257 la sfârşitul lui 2009. Cifra de afaceri estimată a companiei pentru anul 2011 s-a ridicat la 2,1 milioane lei, faţă de 2,6 milioane lei în 2010 şi 2,8 milioane lei în 2009.

Subsidiara de administrare a activelor a SSIF Intercapital Invest, compania SAI Intercapital Invest-ment Management, administra la sfârşitul anului 2011 active totale de 11,0 milioane lei faţă de 14,2 milioane lei la sfârşitul lunii decembrie 2010. Cifra de afaceri estimată a SAI Intercapital Investment Management a fost de 0,79 milioane lei în 2011, faţă de 0,26 milioane lei în anul 2010.

Proiecte Intercapital Invest în 2011

> Co-intermedierea listării companiei de investiţii imobiliare New Europe Property Investments (NEPI) pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti. NEPI se tranzacţionează deja pe segmentul AIM al London Stock Exchange şi pe piaţa principală a Johannesburg Stock Exchange, şi este prima companie de investiţii imobiliare listată în România. Intercapital Invest a intermediat şi listarea la BVB a emisiunii de drepturi aferente unei majorări de capital a NEPI.

> Intermedierea transferului companiilor Electromagnetica şi Artego de pe piaţa Rasdaq pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti. Anterior transferului, acestea erau unele dintre cele mai reprezentative companii tranzacţionate pe piaţa Rasdaq.

> Selectarea consorţiului din care face parte Intercapital Invest pentru intermedierea ofertei publice secundare de vânzare de acţiuni Transelectrica, un pas important în programul de privatizare prin bursă al Statului Român. Oferta este programată a se derula în primul trimestru al anului 2012.

> Inovaţii pentru creşterea eficienţei activităţilor de brokeraj şi tranzacţionare:

- optimizarea transferului de bani în conturile de clienţi ale Intercapital Invest prin sistemele de online banking ale celor mai importante bănci din România;

- oferirea, în premieră în România, a platformei de tranzacţionare ArenaXT pentru tranzacţiile cu derivate BVB.

Lansare carte
Conferinţa BURSA “Piaţa financiar-bancară”
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5940
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0203
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8371
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.4718

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb