BRD Finance a numit un nou Director General

Elena Deacu
Bănci-Asigurări / 17 februarie 2015

BRD Finance, filiala specializată în credite de consum a BRD - Groupe Société Générale, anunţă numirea lui Eric Dhoste în calitate de Director General, poziţie ocupată anterior de domnul Antoine Gabizon, care a fost numit Director General al filialei Société Générale din Georgia.

Absolvent al Ecole de Management din Lyon şi având o carieră profesională de 30 de ani în cadrul Société Générale, Eric Dhoste vine la conducerea BRD Finance cu o expertiză managerială diversificată pe zonele de corporate şi retail banking, dobândită în Franţa şi în străinătate.

Misiunea noului Director General este aliniată la angajamentul pe termen lung al Société Générale faţă de piaţa şi clienţii din România şi are ca obiectiv dezvoltarea activităţii BRD Finance în domeniul creditelor de consum.

"Principalele noastre obiective sunt consolidarea poziţiei de top în cadrul pieţei de profil, dezvoltarea activităţii şi a portofoliului, diversificarea produselor şi a canalelor de distribuţie, eficientizarea proceselor interne şi creşterea productivităţii şi, nu în ultimul rand, optimizarea echilibrului dintre activitatea pe care o desfăşurăm şi gestiunea riscului asociat. În vederea atingerii acestui scop, ne vom baza pe avantajele noastre competitive unice: relaţia solidă şi de lungă durată cu cei mai importanţi retaileri, capacitatea de a le oferi clienţilor noştri cea mai diversificată gamă de servicii financiare din piaţă şi întregul sprijin al BRD - Groupe Société Générale, materializat prin accesul la finanţare, susţinerea reţelei băncii şi crearea de sinergii în cadrul Grupului. Eficientizarea proceselor interne va rămâne, bineînţeles, una dintre priorităţile mele, astfel încât să dispunem de o capacitate optimă de a le garanta clienţilor şi partenerilor soluţii financiare inovative şi de calitate, în contextul unei colaborări pe termen lung", a declarat Eric Dhoste.

BRD Finance gestionează un portofoliu de peste 200.000 de clienţi şi colaborează cu o reţea extinsă de parteneri, la nivel naţional.

Despre BRD Finance IFN S.A.

BRD Finance IFN S.A. este membră a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Société Générale şi beneficiază de experienţa internaţională a grupului în acordarea creditelor de consum. Compania este activă pe piaţa românească din aprilie 2004, devenind rapid liderul pieţei creditelor de consum. BRD Finance administrează în prezent o gama diversificată de produse şi servicii financiare, oferind credite de consum, carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au susţinut încheierea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, IT&C, electronice şi electrocasnice, mobilă, auto şi publicistică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9700
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9149
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.8944

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb