Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

HILDE BRANDL, PNL:"Olguţa şi PSD nu trebuie lăsaţi să ne fure şi pensiile viitoare"

D.I.
Politică /

Hilde Brandl (Sursa foto: Twitter)

Hilde Brandl (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri din PNL - Bucureşti, Hilde Brandl critică modul în care colaliţai de guvernare gestionează pilonul II de pesnii, se arată într-un comunicat al PNL, remis astăzi Redacţiei.

Referitor la declaraţiile recente ale monistrului Muncii, Brandl atrage atenţia: "Ministrul Olguţa Vasilescu ne-a anunţat ieri că Guvernul intenţionează să ia şi din banii românilor care merg la pilonul II de pensii, ceea ce ne arată dorinţa liderilor PSD de a ne lua nu doar banii pe care îi producem astăzi ci chiar şi pensiile noastre viitoare".

Totodată, Brandl critică modul în care coaliţia abordează relaţia cu electoratul: "Liderii coaliţiei de guvernare vor să îi pedepsească pe toţi românii care muncesc şi care economisesc o parte din bani pentru o pensie privată. Intenţia acestora reprezintă un furt direct din buzunarul românilor".

Liderul liberal explică de asemenea modul în care colaiţia a ajuns la această decizie: "Decizia de a lua din banii de pensii ai românilor este generată de faptul că PSD şi ALDE au crescut cheltuielile statului într-un mod nesustenabil şi populist. În ciuda creşterii economice uriaşe, PSD şi ALDE ne-au îndatorat în doar un an cu peste un miliard de euro, însă nici măcar acest lucru nu le este îndeajuns".

Comunicatul PNL precizează că Pilonul I de pensii funcţionează ca un sistem piramidal. Astfel, românii care muncesc astăzi plătesc pentru pensiile în plată, fără a avea însă nicio garanţie că în viitor statul le va putea asigura şi lor o pensie conformă cu contribuţia.

În opinia lui Hilde Brandl, "Pilonul II de pensii reprezintă singura garanţie că românii care muncesc astăzi se vor putea bucura de pensie la bătrâneţe"

În cele din urmă, Hilde Brandl îşi exprimă convingerea că atacul la pilonul II de pensii "reprezintă o nouă pagină din războiul pe care actualii guvernanţi l-au declanşat împotriva mediului de afaceri".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS