Liviu Luca: "Voi cumpăra «Antena 1», doar după ce achiziţionez CNN"

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 23 iunie 2004

Informaţiile apărute ieri în presă, conform cărora preşedintele FSLI Petrom, Liviu Luca, ar fi avansat o serie de discuţii pentru cumpărarea postului de televiziune "Antena 1" şi a publicaţiilor din trustul "Intact" nu corespund realităţii, informează un comunicat de presă al Federaţiei Sindicatelor Libere şi Independente Petrom.

Membrii Federaţiei nu au cunoştinţă de faptul că televiziunea "Antena 1" ar fi disponibilă în vederea vreunei achiziţii şi nici nu sînt interesaţi, în prezent, de extinderea grupului de media la care sînt acţionari prin includerea postului de televiziune "Antena 1", neavînd disponibilitatea financiară să achiziţioneze o televiziune de această dimensiune. FSLI Petrom şi preşedintele Liviu Luca nu au nici o intenţie legată de achiziţia trustului "Intact" sau a vreunei componente media a acestuia.

Liviu Luca a dezminţit categoric informaţiile, declarîndu-ne: "Voi achiziţiona televiziunea «Antena 1», doar după ce voi cumpăra CNN". Domnul Luca a adăugat că nu este interesat nici de celălalt mare trust de presă (al cărui nume ziarului "Bursa" îi este interzis prin justiţie să îl publice), menţionînd: "Datorii pot cumpăra de oriunde".

La rîndul său, Dan Voiculescu, patronul grupului de presă "Intact", a declarat că între domnia sa şi Liviu Luca nu a avut loc vreo întrevedere pe tema vinderii postului "Antena 1" şi nici pe altă temă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro
Gala Regista 2023

Curs valutar BNR

07 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9022
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5747
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9405
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4884
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3601

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro