Antibiotice Iaşi

Najib el Lakis revine în Consiliul de Administraţie al SIF Banat Crişana

E.D.
Piaţa de Capital / 03 octombrie 2014

Najib el Lakis va reveni în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie de la SIF Banat Crişana, după ce societatea a decis revocarea deciziei Autorităţii de Supraveghere Financiară care nu aviza numirea domniei sale pentru postul de administrator, arată un raport transmis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În data de 8 august, ASF a decis să nu avizeze numirea lui Najib el Lakis ca membru al Consilului de Administraţie al SIF1, deşi domnia sa a ocupat provizoriu această funcţie din noiembrie 2013, când ASF îi dăduse undă verde.

Potrivit ASF, Najib el Lakis nu mai îndeplinea criteriile de avizare, stabilite de noul Regulament ASF 9/2014, intrat în vigoare pe 16 iunie. Administratorii SIF-urilor trebuie să aibă o bună reputaţie şi o experienţă suficientă de cel puţin 3 ani în domeniul financiar sau bancar, potrivit noului Regulament.

Omul de afaceri este preşedinte CA la Romenergo SA şi administrator unic al Romenergo Mecanic SA şi a fost consilier la SIF Banat Crişana, în perioada 2012-2013.

Totodată, Najib el Lakis este asociat şi administrator unic la "Aris Consult Invest" SRL, societate care face investiţii pe piaţa de capital, investiţii private, imobiliare, consultanţă.

ICT

INFORMATION & COMMUNICATION TECHNOLOGY
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Boromir

Curs valutar BNR

10 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9259
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0492
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4955
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7056
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1391

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro