Predici, inclusiv online, în favoarea vaccinării

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 14 ianuarie 2021

Predici, inclusiv online, în favoarea vaccinării

Înalţii ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române şi-au luat în serios misiunea de a informa enoriaşii în legătură cu campania de vaccinare anti-COVID. Alături de preoţii din parohii, aceştia vorbesc, ori de câte ori au ocazia, despre importanţa încrederii în actul medical şi despre deciziile luate în acest sens în deplină cunoştinţă de cauză. Arhiepiscopul Dunării de Jos, Casian, le-a transmis enoriaşilor, în cadrul unei predici online postate pe pagina oficială a Eparhiei, că este bine să asculte de sfatul medicilor în cazul vaccinării şi să lase deoparte interpretările privind compoziţia vaccinului: "Călăuza mea, omul meu, care nu mă părăseşte niciodată, nu mă uită niciodată, nici pe patul de moarte, este Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul Iisus Hristos. «Eu am venit ca lumea viaţă să aibă». Chiar credeţi că Dumnezeu lasă pe cineva să moară din cauza vaccinului? Ne înşelăm amarnic. Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului, şi ocupaţi-vă de compoziţia duhovnicească a omului. Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul. De vreme ce ei se vaccinează... nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul e făcut să scoată viaţă, iar preotul să scoată viaţă veşnică din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie. Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare. Iată de ce eforturile tuturor, ale profesorilor, ale părinţilor, ale copiilor, sunt acelea să ne încărcăm cu energie pozitivă şi nu negativă". Înaltul prelat i-a îndemnat pe credincioşi să nu se mai informeze de la persoane care "nu sunt calificate în nimic": "Boala e foarte ascunsă, se ascunde în teamă. Nu vedeţi ce teamă avem acum? Până acum ne-a fost teamă de virus, acum ne e teamă de vaccin. De ce? Pentru că încă persistă în noi această cavalcadă de ştiri, prea multe ştiri şi prea puţină cunoaştere. Preasfânta Biserică spune să îi întrebăm pe medici, să ne informăm, să nu luăm ştirile de la persoane care nu sunt calificate în nimic. Iar ştirile despre credinţă pe care nu le luăm de la preot, de la teolog, pot să ne rătăcească".

De asemenea, mai mulţi preoţi au anunţat public că se vor vaccina atunci când acest lucru va fi posibil, mesajul fiind unul foarte clar.

Opinia Cititorului ( 7 )

 1. E clar ca functionarii in sutana au primit ordin sa declanseze propaganda pro-vaccinare.

  Altfel nu se poate explica de ce inalte fetze bisericesti precum IPS Teodosie au cotit-o brusc la 180 de grade inceapand sa afirme ca omul e alcatuit din doua componente distincte: una fizica, materiala de care se ocupa statul si corporatiile si una spirituala de care se ocupa Biserica. Reconciliere mai "stiintifica" ca asta in viata omului nici ca se poate.

  Sunt de acord ca preotii sa puna niste pliante cu vaccinarea in Biserica, sa vina oamenii sa ia sa citeasca dar atat.. nu sunt de acord cu prozelitismul si propaganda in acest spatiu presupus ca avand legatura cu Dumnezeu - adica acela care "fereste si apara" fara a avea nevoie de vreun ser.  

  1. stim cu totii ca a fost colaborator al fostei securitati!

   asa ca... 

   Pai vrei sa spui ca ordinul de a declansa propaganda pro-vaccinare a fost primit si de Iisus, atunci cand a spus: "Cele ale Cezarului daţi-le înapoi Cezarului şi cele ale lui Dumnezeu lui Dumnezeu!"? Sau poate cei patru evanghelisti au fost racolatii de oculta mondiala?!

   Si te mai cheama si Cristian... 

   Am mai spus...Isus a făcut o ironie acolo pe care putini au inteles-o. Isus a vrut să spuna: "V-a dat Cezarul ceva pe lumea asta (sau numai v-a luat?)? Daca v-a dat, atunci dați Cezarului ce se cuvine Cezarului și lui Dumnezeu (care de fapt v-a dat totul) ce se cuvine lui Dumnezeu.

   Așa e si cu vaccinul. V-a dat statul și corporațiile ceva pe lumea asta? Daca da, atunci dați fuga la vaccinare. 

  propaganda pentru vaccinare , nu inseamna informare !

  Au început să se imbolnaveasca dintre ei sau rude, s-au speriat de moarte si o să vedeți, o să ceară prioritate la vaccinare!

  Ce tipi falși!? Iar IPS ul ăla din Constanța s-a întors că zice el ( sanchi) are acum (!!) mai multe informații ( pe dracu). 

  1. Are pe drku...a primit ordin de sus sa schimbe macazul, a fost șantajat cu dosarele de la Securitate. Altfel nu se explică.

   De fapt sunt mai multi popi recrutați care fac filozofia Satanei pe la TV transmițând mesaje globaliste. Ei pot fi ușor recunoscuți după discurs care e Noaptea Minții in raport cu Biblia și învățămintele lui Isus  

   Sunt falși profeți care fac de râs Biserica.

   Una e sa pui niste pliante cu vaccinarea la intrarea in Biserica și alta e sa faci dogmatica vaccinului, inventând ce a spus Isus despre vaccinarea omului de către stat și corporații. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Ziarul BURSA

05 iulie
Conferinţa “Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război”
Apanova
csalb.ro
BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

04 Iul. 2022
Euro (EUR)Euro4.9448
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7348
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9342
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7408
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.8111

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro