ZIARUL BURSA

17 iulie 2013
Ligatne Ltd Cipru vrea să ajungă numărul trei pe piaţa distribuţiei gazelor

Ligatne Ltd Cipru vrea să ajungă numărul trei pe piaţa distribuţiei gazelor

A consemnat, ALINA TOMA VEREHACompanii / 17 iulie 2013

Achiziţiile din piaţa noastră continuă şi după preluarea Petrom Distribuţie Gaze 

OMV Petrom a vândut, recent, participaţia de 99,99% în Petrom Distribuţie Gaze SRL, companie de distribuţie a gazelor, care nu făcea obiectul activităţii de bază a Petrom, către Ligatne SRL (deţinută de Ligatne Ltd). Ligatne Ltd Cipru este societatea vehicul de tranzacţie a PPF Investments Limited Jersey. PPF Investments Group este, de asemenea, acţionarul majoritar al Gaz Sud SA şi Grup Dezvoltare Reţele (GDR) SA.

Stategia Ligatne în ţara noastră este să urce pe locul 3 în topul distribuitorilor de gaze, ne-a declarat Alexandru Bucşă, directorul general al Gaz Sud SA şi GDR SA. Un pas important a fost realizat prin preluarea Petrom Distribuţie Gaze, dar mai urmează şi alte achiziţii. Domnul Bucşă, o apariţie rară în presă, a avut amabilitatea să ne acorde un interviu, în care ne-a detaliat planurile de dezvoltare ale PPF, interviu pe care vă invităm să îl parcurgeţi în continuare.

KazMunaiGaz, în vizită la Oltchim

KazMunaiGaz, în vizită la Oltchim

A.T.Companii / 17 iulie 2013

Kazahii de la KazMunaiGaz, proprietarii grupului Rompetrol, ar urma să viziteze, în curând, Oltchim, fiind pregătiţi să demareze procesul de "due-dilligence" pentru a analiza oportunitatea preluării combinatului vâlcean, ne-au spus surse apropiate situaţiei.

ANCOM: "Concesionarii Netcity refuză să pună în aplicare măsurile corective"

ANCOM: "Concesionarii Netcity refuză să pună în aplicare măsurile corective"

VLAD PÎRVUCompanii / 17 iulie 2013

Primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, va răspunde penal dacă nu va pune în aplicare avizul Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Mihai Bătrâneanu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Internet Service Providerilor din România (ANISP).

Competiţia şi împărţirea banilor se decid la tribunal

FOTBAL ŞI BANICompetiţia şi împărţirea banilor se decid la tribunal

DAN NICOLAIESport / 17 iulie 2013

onducătorii fotbalului autohton au reuşit să se compromită definitiv în perioada de pauză competiţională. Atât conducerea Federaţiei Române de Fotbal (FRF) cât şi cea a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) nu au fost capabile să tranşeze definitiv, sub acoperire regulamentară, problema echipelor care au retrogradat din Liga 1 la sfârşitul sezonului 2012-2013. Bâlbele şi deciziile controversate s-au ţinut lanţ, mai multe hotărâri fiind luate doar cu scopul de a nu se pierde niciun euro din contractul de vânzare al drepturilor TV.

Ediţia din 17.07.2013
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

Câştig dublu pentru "Johnson & Johnson"

ALINA VASIESCUInternaţional / 17 iulie 2013

Producătorul american de bunuri de larg consum "Johnson & Johnson" a înregistrat un profit mai mult decât dublu în trimestrul al doilea din 2013, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2012, în baza vânzărilor mari de medicamente şi...

Fiecare cu ale sale

Cornel CodiţăEditorial / 17 iulie 2013

Cornel Codiţă

De voie, de nevoie, cercetez aproape în fiecare săptămînă lista lungă a problemelor care fisurează temeliile, şi aşa şubrede, ale societăţii româneşti!

Guvernul rectifică bugetul la finele lunii iulie

Macroeconomie / 17 iulie 2013

Guvernul va efectua la sfârşitul lunii iulie prima rectificare bugetară din acest an, prin care se speră că vor fi asigurate fonduri care să facă posibilă reducerea TVA la pâine, măsură care ar putea fi însă aplicată, probabil, doar din luna...

Lanţul de librării Alexandria a intrat în insolvenţă

Lanţul de librării Alexandria a intrat în insolvenţă

Cultură / 17 iulie 2013

Firma Sedcomlibris, care deţine lanţul de librării Alexandria, prezentă în zece judeţe din ţară, a intrat în insolvenţă, principalii creditori fiind Banca Transilvania şi Banca Comercială Română, dar şi proprietarii spaţiilor în care funcţionează...

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 17.07.2013

V.R.Revista Presei / 17 iulie 2013

FINANCIAL TIMES

China promite să accelereze anchetele în cazurile de mită

China a promis să intensifice lupta împotriva corupţiei, la doar câteva zile după ce Poliţia din această ţară a dezvăluit detalii cu privire la o investigaţie de...

Ziarul BURSA

19 aprilie
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

19 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9261
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0937
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4797
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6851
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.3486

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo