ZIARUL BURSA

21 iulie 2014
Ediţia din 03.02.2023

Replica Ministerului Finanţelor Publice

BIROUL DE PRESĂMacroeconomie / 21 iulie 2014

Urmare a articolului cu titlul "Informaţiile secrete ale Ioanei Petrescu", publicat astăzi (n.r. vineri) pe prima pagină a cotidianului BURSA, Biroul de presă al Ministerului Finanţelor Publice vă transmite următorul drept la replică:

Articolul cu titlul "Informaţiile secrete ale Ioanei Petrescu" conţine informaţii false, care aduc prejudicii de imagine ministrului Finanţelor Publice, Ioana-Maria Petrescu.

În articolul publicat astăzi (n.r. vineri) de BURSA pe prima pagină se menţionează că tatăl ministrului Finanţelor Publice ar fi beneficiat de un ajutor financiar, acordat de Guvernul Adrian Năstase, informaţie care nu are nicio legătură cu realitatea. Facem precizarea că directorul ORNISS, Marius Petrescu, nu este tatăl ministrului Ioana-Maria Petrescu şi că între cele două persoane nu există nicio legătură de rudenie.

Scrisoare deschisă adresată ministrului finanţelor Ioana-Maria Petrescu

MAKEMacroeconomie / 21 iulie 2014

Stimată doamnă Ioana-Maria Petrescu, publicăm cu plăcere replica pe care ne-a remis-o Biroul de presă al Ministerului Finanţelor Publice pe care îl conduceţi în calitate de ministru, deoarece o luăm ca semn al unui respect deosebit pe care îl purtaţi ziarului BURSA, căci televiziunea de pe care, iniţial, a fost lansat public zvonul că aţi fi fiind fiica directorului ORNISS Marius Petrescu - o televiziune binecunoscută - deşi a făcut-o cu două zile înaintea noastră, a rămas fără nici o replică, fapt pe care l-am interpretat, în mod greşit, drept confirmare a zvonului, dar, acum, ne dăm seama că doar aţi ignorat-o.

MH 17 - Amsterdam spre Kuala Lumpur

AVIONUL DOBORÂT ÎN UCRAINAMH 17 - Amsterdam spre Kuala Lumpur

MARIAN DINUInternaţional / 21 iulie 2014

Tragedia a avut loc în ziua de 17 iulie 2014. În aceste zile se caută făptaşii, care au lansat racheta, se analizează datele pentru a preciza locul de lansare a rachetei, au loc investigaţii internaţionale în zona de prăbuşire a avionului, se emit supoziţii, se lansează acuze şi contra-acuze.

AVIONUL DOBORÂT ÎN UCRAINACe ştim

Internaţional / 21 iulie 2014

Actualizare 20:50 Malaezia anunţă un acord cu separatiştii privind cutiile negre şi accesul la locul tragediei

Premierul malaezian Najib Razak a anunţat, astăzi, că s-a ajuns la un acord cu separatiştii din estul Ucrainei de a preda Olandei trupurile neînsufleţite ale victimelor tragediei aviatice şi totodată s-a convenit ca o echipă malaeziană să preia cele două cutii negre ale avionului, transmit agenţiile de presă internaţionale.

ASF îşi acceptă neconstituţionalitatea

ÎNAINTE, CU TUPEU!ASF îşi acceptă neconstituţionalitatea

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 21 iulie 2014

----------

Actualizare 15:40 Prim-vicepreşedintele ASF, Marian Sârbu, a demisionat din funcţie

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a luat act de demisia lui Marian Sârbu din funcţia de Prim-vicepreşedinte şi membru executiv al Consiliului ASF, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Lagarde, FMI: "Pieţele financiare sunt prea optimiste"

Lagarde, FMI: "Pieţele financiare sunt prea optimiste"

V.R.Jurnal de criză / 21 iulie 2014

Fondul Monetar Internaţional (FMI) avertizează că pieţele financiare sunt, poate, "prea optimiste", în condiţiile în care rata şomajului şi nivelul ridicat al datoriei din Europa ar putea afecta investiţiile din regiune şi perspectivele de creştere ale acesteia.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Scenariile analiştilor

AVIONUL DOBORÂT ÎN UCRAINAScenariile analiştilor

Emilia OlescuInternaţional / 21 iulie 2014

După prăbuşirea aeronavei civile Boeing 777 care aparţine companiei aeriene din Malaezia, incident ce a avut loc, joi, la graniţa dintre Rusia şi Ucraina şi în care şi-au pierdut viaţa toate cele 298 de persoane aflate la bord, scenariile nu au...

Precizări BNR

Bănci-Asigurări / 21 iulie 2014

Direcţia de Comunicare a Băncii Naţionale a României ne-a transmis următoarele precizări, ca urmare a articolului publicat în ziarul BURSA sub titlul "Mugur Isărescu nu are depozite în lei".

Agricover va absorbi Cerealcom Buzău

Piaţa de Capital / 21 iulie 2014

Acţionarii Agricover au aprobat fuziunea prin absorbţie a societăţii Comcereal Buzău, parte a grupului Agricover încă de la începutul anilor 2000 când grupul a achiziţionat Cerealcom , respectiv silozul şi cele trei baze ale societăţii.

"Sotheby's" face disponibilizări

ALINA VASIESCUInternaţional / 21 iulie 2014

Casa de licitaţii "Sotheby's" plănuieşte să renunţe la un număr "modest" de angajaţi la nivel global, până la finele anului, ca parte a revizuirii operaţiunilor sale.

Hidroelectrica a vândut aproape 200.000 MWh pe OPCOM

Hidroelectrica a vândut aproape 200.000 MWh pe OPCOM

F.A.Companii / 21 iulie 2014

Hidroelectrica, cel mai ieftin producător de energie din România, a vândut, vineri, pe bursa de energie, o cantitate de energie electrică de 198.085 de MWh, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul OPCOM (administratorul bursei). Compania a...

REVISTA PRESEI 21.07.2014

Willy HomnerRevista Presei / 21 iulie 2014

ADEVARUL 

Dan Dungaciu: Miza crizei din Ucraina este statutul SUA în regiune - Germania şi Rusia, pregătite să "administreze" estul Europei

"Dincolo de mizele pe termen scurt, criza din Ucraina este vârful de aisberg al unor...

MH 17 - Amsterdam to Kuala Lumpur

MH 17 - Amsterdam to Kuala Lumpur

MARIAN DINU (Translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 21 iulie 2014

The tragedy occurred on July 17th, 2014. Now, there are attempts to find the authors behind the act, the ones who fired that missile, the data is being analyzed to find out where it has been launched from, international investigations are being...

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9024
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4632
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9026
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4966
Gram de aur (XAU)Gram de aur280.1298

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo