ZIARUL BURSA

10 august
Ludwik "Mi s-a terminat contractul, dar nu şi mandatul" Sobolewski, director general pe viaţă la BVB

LEGILE PĂMÂNTENE, IGNORATE PE PLANETA BVBLudwik "Mi s-a terminat contractul, dar nu şi mandatul" Sobolewski, director general pe viaţă la BVB

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 12 octombrie 2017

Bursa de Valori Bucureşti (BVB), operatorul pieţei noastre de capital, susţine în continuare inepţia emisă de fostul său director general Ludwik Sobolewski, că i s-a terminat contractul pe 21 august, dar nu şi mandatul.

Site-ul BVB arată la secţiunea "Structura de conducere" că Ludwik Sobolewski este Director General, începând cu august 2013, cu menţiunea că "nu îşi exercită mandatul de director general începând cu 22 august 2017".

Niculae Havrileţ, faţă în faţă cu Iulian Iancu

LA COMISIA DE ANCHETĂ PRIVIND ACTIVITATEA ANRENiculae Havrileţ, faţă în faţă cu Iulian Iancu

ANCUŢA STANCIUCompanii / 12 octombrie 2017

Actualizare 16:31 Havrileţ (ANRE): "Preţurile ar fi crescut şi mai mult, dacă nu ar fi avut loc liberalizarea pieţei gazelor"

Niculae Havrileţ, preşedintele ANRE, susţine că preţurile ar fi crescut şi mai mult, dacă nu ar fi avut loc liberalizarea pieţei gazelor naturale: "La nivelul anului gazier 2017-2018, vorbim de o creştere de preţ pentru consumatorul final de 4-6%".

-----

Niculae Havrileţ, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), împreună cu alţi membri ai Comitetului de Reglementare al ANRE, se vor afla astăzi în faţa membrilor Comisiei de anchetă privind activitatea ANRE.

Modificarea Legii privind clauzele abuzive, respinsă de deputaţii jurişti

UPDATEModificarea Legii privind clauzele abuzive, respinsă de deputaţii jurişti

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 12 octombrie 2017

Actualizare 08:58

Deputaţii de la Comisia juridică au respins, în urmă cu câteva minute, proiectul legislativ pentru modificarea Legii 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate cu consumatorii.

------------

Deputaţii din comisiile juridică şi de buget au reuşit, ieri, să amâne nu mai puţin de trei proiecte legislative dedicate consumatorilor de servicii financiare, iniţiative oricum blocate de foarte mult timp în Parlament.

Oscilaţii mari de preţ, pentru cele mai rentabile două acţiuni de la BVB

CEL MAI BUN PLASAMENT ÎN PERIOADA 3 OCTOMBRIE - 10 OCTOMBRIEOscilaţii mari de preţ, pentru cele mai rentabile două acţiuni de la BVB

A.I.Investiţii Personale / 12 octombrie 2017

Înregistrând variaţii mari ale preţului acţiunilor în intervalul 3 octombrie - 10 octombrie, titlurile emitenţilor Electroputere (EPT) şi Dafora (DAFR), ce au avut aprecieri de 13,84%, respectiv 12,82%, în raport cu moneda euro, ocupă primele două locuri în topul rentabilităţilor de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), în perioada menţionată.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Revelion la Bran cu 1.500 de lei

Revelion la Bran cu 1.500 de lei

OVIDIU VRÂNCEANUCompanii / 12 octombrie 2017 /

Sejurul pentru petrecerea Revelionului în zona Bran-Moieciu-Fundata costă între 1.000 şi 1.500 de lei de persoană, sau chiar mai mult, în funcţie de structura turistică de cazare, a anunţat preşedintele Asociaţiei Bran-Moieciu-Fundata, Laurenţiu...

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

10 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9132
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0576
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.1595

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo