ZIARUL BURSA

28 octombrie
Dan Paul

DAN PAUL, PREŞEDINTELE ASOCIAŢIEI BROKERILOR:"Momentul listării la bursă pentru companiile de stat este foarte important"

Mihai GongoroiCompanii / 31 mai

Momentul listării companiilor de stat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) este într-adevăr foarte important, iar exemplul este nerealizarea vânzării planificate a pachetului de 10% din Petrom deţinut de stat în perioada în care a izbucnit criza datoriilor suverane în Europa, a afirmat, vineri, Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor şi vicepreşedintele Bursei de Valori Bucureşti (BVB), în cadrul unei conferinţe organizate de casa de avocatură Piperea şi Asociaţii.

Alexandru Burghiu

ALEXANDRU BURGHIU, DIRECTOR GENERAL TERMOENERGETICA:"În momentul de faţă întrunim condiţiile de intrare în insolvenţă"

G.M.Companii / 31 mai

Situaţia companiei Termoenergetica tinde să devină similară cu aceea a fostului Radet, dacă Guvernul şi Primăria Capitalei nu îşi vor schimba viziunea cu privire la această societate, a declarat Alexandru Burghiu, director general al companiei respective, cu prilejul participării la conferinţa "Liniştea dinaintea furtunii şi tentativele de îndiguire", pe subiectul redresării preventive şi a insolvenţei, organizată de Piperea & Asociaţii.

Gheorghe Piperea

CONSECINŢA AMÂNĂRII IMPLEMENTĂRII DIRECTIVEI PRIVIND RESTRUCTURAREACompaniile publice şi private, sub ameninţarea unui tsunami de insolvenţe

George MarinescuCompanii / 31 mai

Întârzierea implementării în legislaţia internă a Directivei UE 2019/1023 privind restructurarea companiilor, ştergerea de datorii şi decăderile, peste care s-ar suprapune o încetare a acordării ajutoarelor de stat, ar duce la un tsunami al insolvenţelor firmelor private şi societăţilor de stat, au afirmat, vineri, participanţii la conferinţa "Liniştea dinaintea furtunii şi tentativele de îndiguire", pe subiectul redresării preventive şi a insolvenţei, organizată de Piperea & Asociaţii.

Thomas Bach: "Profitaţi de ocazie ori de câte ori apare pentru a vă vaccina, pentru că acest lucru va spori siguranţa acolo pentru toată lumea, pentru tine, pentru toţi colegii tăi sportivi şi pentru poporul japonez. Am primit cele două doze şi sunt încă în formă bună".

JO TOKYOŞeful CIO îndeamnă la încredere

O.D.Sport / 31 mai

Situaţia tensionată creată în jurul Jocurilor Olimpice de la Tokyo se răsfrânge şi asupra sportivilor. Simţind momentul dificil, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), germanul Thomas Bach, a făcut un apel către sportivi să călătoreas­că la Tokyo "cu deplină încredere" pentru Jocurile Olimpice din această vară, care vor fi sigure atât pentru competitori, cât şi pentru populaţia Japoniei.

În căutarea succesorului

Cristian PîrvulescuEditorial / 31 mai

Cristian Pîrvulescu

PNL este un partid care şi-a devorat preşedinţii. Din 1990 până astăzi a avut 10 preşedinţi (luând în considerarea ca o singură preşedinţie, cea a copreşedinţilor Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, dar separat interimatul de o jumătate de an a Ralucăi Turcan), deci o medie de 3 ani şi două luni pentru un preşedinte. Un timp foarte scurt, care arată că PNL este un partid în care competiţia internă a fost întotdeauna puternică, iar victoriile nu au fost niciodată definitive.

Scandal fotbalistic cu o instituţie bancară la mijloc

Scandal fotbalistic cu o instituţie bancară la mijloc

O.D.Sport / 31 mai

Scandalul care a zguduit conducerea Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA) în urmă cu şase ani este departe de a se fi încheiat. Anchetele sunt încă în desfăşurare şi ramificaţiile corupţiei se tot extind.

Banca elveţiană Julius Baer a acceptat să plătească aproape 80 de milioane de dolari Statelor Unite pentru a se înceta astfel urmărirea în justiţie în legătură cu scandalul de corupţie din cadrul FIFA.

Retailerul de modă About You vrea să se listeze la Frankfurt

Retailerul de modă About You vrea să se listeze la Frankfurt

Alina VasiescuInternaţional / 31 mai

Compania ţinteşte să atragă minimum 600 de milioane de euro prin vânzarea de acţiuni noi şi existente Veniturile About You au crescut cu 57% în anul fiscal încheiat în februarie, la 1,17 miliarde de euro 

Retailerul online german de modă About You vrea să obţină cel puţin 600 de milioane de euro (732 de milioane de dolari) prin listarea sa la Bursa din Frankfurt, pariind că cererea pentru ţinutele pe care le distribuie va creşte pe măsură ce măsurile de lockdown se vor relaxa în toată Europa.

Ediţia din 28.10.2021
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
MACRO NEWSLETTER 31 Mai 2021

MACRO NEWSLETTER 31 Mai 2021

Macroeconomie / 31 mai

Preţurile importurilor din Germania au crescut peste aşteptări şi în aprilie 2021, cu o rată anuală de 10,3%, după un avans de 6,5% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 1,4%, după o creştere de 1,8% în luna anterioară.

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

28 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2715
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6480
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8714
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.7254

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo