Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 3,5 lei, iar carcasa de porc a ajuns la valoarea medie de 10,25 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Violeta Drăgoi
Ziarul BURSA #Materii Prime / 10 octombrie 2007
Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 3,5 lei, iar carcasa de porc a ajuns la valoarea medie de 10,25 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /S.B. - 12 aprilie
Materii Prime /S.B. - 11 aprilie
Sport /O.D. - 13 iunie, 06:37
Sport /O.D. - 13 iunie, 06:34
Politică /A consemnat Mori Savir - 13 iunie
Internaţional /V.R. - 13 iunie
Internaţional /A.I. - 13 iunie
Editorial /Dan Nicolaie - 13 iunie
Editorial /Călin Rechea - 13 iunie
![]() | 5.0291 |
![]() | 4.3487 |
![]() | 5.3413 |
![]() | 5.9030 |
![]() | 470.4358 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.I. - 12 iunie
Piaţa de Capital /A.V. - 12 iunie
Piaţa de Capital /A.I. - 11 iunie