Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 3,5 lei, iar carcasa de porc a ajuns la valoarea medie de 10,25 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Violeta Drăgoi
Ziarul BURSA #Materii Prime / 10 octombrie 2007
Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 3,5 lei, iar carcasa de porc a ajuns la valoarea medie de 10,25 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /S.B. - 3 mai, 16:31
Materii Prime /S.B. - 3 mai, 09:39
Internaţional /T.B. - 4 iulie, 07:37
Internaţional /I.S. - 4 iulie, 07:34
Internaţional /I.S. - 4 iulie, 07:19
Internaţional /I.S. - 4 iulie, 07:13
Internaţional /I.S. - 4 iulie, 07:09
Politică /George Marinescu - 4 iulie
Editorial /Cornel Codiţă - 4 iulie
Politică /George Marinescu - 4 iulie
![]() | 5.0603 |
![]() | 4.2917 |
![]() | 5.4141 |
![]() | 5.8612 |
![]() | 461.6576 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.V. - 4 iulie
Piaţa de Capital /A.I. - 3 iulie
Piaţa de Capital /A.V. - 3 iulie
Piaţa de Capital /A.I. - 2 iulie