Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 3,5 lei, iar carcasa de porc a ajuns la valoarea medie de 10,25 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Violeta Drăgoi
Ziarul BURSA #Materii Prime / 10 octombrie 2007
Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 3,5 lei, iar carcasa de porc a ajuns la valoarea medie de 10,25 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /S.B. - 19 iulie, 15:14
Materii Prime /S.B. - 3 mai, 09:39
English Section /O.D. - 26 septembrie
English Section /O.D. - 26 septembrie
Ştiri utilitare / 26 septembrie
Piaţa de Capital /George Marinescu - 26 septembrie
Politică /Călin Rechea - 26 septembrie
Politică /George Chiriţă - 26 septembrie
Editorial /Cornel Codiţă - 26 septembrie
![]() | 5.0754 |
![]() | 4.3210 |
![]() | 5.4306 |
![]() | 5.8121 |
![]() | 522.2141 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.I. - 24 septembrie
Piaţa de Capital /A.V. - 24 septembrie
Piaţa de Capital /A.I. - 23 septembrie
Piaţa de Capital /A.I. - 15 septembrie
Piaţa de Capital /A.I. - 11 septembrie
Piaţa de Capital /A.I. - 10 septembrie