Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 3,5 lei, iar carcasa de porc a ajuns la valoarea medie de 10,25 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Violeta Drăgoi
Ziarul BURSA #Materii Prime / 10 octombrie 2007
Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 3,5 lei, iar carcasa de porc a ajuns la valoarea medie de 10,25 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /S.B. - 19 iulie, 15:14
Materii Prime /S.B. - 3 mai, 09:39
Internaţional /T.B. - 14 august, 06:59
Internaţional /T.B. - 14 august, 06:57
Companii /T.B. - 14 august, 06:54
Internaţional /T.B. - 14 august, 06:52
Sport /O.D. - 14 august, 06:45
Sport /O.D. - 14 august, 06:43
Internaţional /George Marinescu - 14 august
Piaţa de Capital /A.I. - 14 august
Sport /Dan Nicolaie - 14 august
![]() | 5.0633 |
![]() | 4.3173 |
![]() | 5.3791 |
![]() | 5.8596 |
![]() | 467.1788 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.V. - 13 august
Piaţa de Capital /A.I. - 13 august
Piaţa de Capital /A.V. - 12 august
Piaţa de Capital /A.I. - 12 august
Dan Nicolaie