Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 3,5 lei, iar carcasa de porc a ajuns la valoarea medie de 10,25 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Violeta Drăgoi
Ziarul BURSA #Materii Prime / 10 octombrie 2007
Un kilogram de carne de porc în viu s-a vândut la un preţ mediu de 3,5 lei, iar carcasa de porc a ajuns la valoarea medie de 10,25 lei/kg.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /Andrei Iacomi - 13 octombrie
Materii Prime /S.B. - 5 octombrie, 17:38
Materii Prime /S.B. - 19 iulie, 15:14
Ştiri utilitare / 17 octombrie
Miscellanea /O.D. - 17 octombrie
English Section /O.D. - 17 octombrie
English Section /O.D. - 17 octombrie
Internaţional /Călin Rechea - 17 octombrie
Piaţa de Capital /A consemnat Andrei Iacomi - 17 octombrie
Companii /F.A. - 17 octombrie
Editorial /Cornel Codiţă - 17 octombrie
![]() | 5.0884 |
![]() | 4.3642 |
![]() | 5.4799 |
![]() | 5.8646 |
![]() | 593.6640 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.I. - 17 octombrie
Piaţa de Capital /A.V. - 17 octombrie
Piaţa de Capital /A.V. - 16 octombrie
Piaţa de Capital /A.I. - 15 octombrie
Piaţa de Capital /A. I. - 14 octombrie