CNSU:Persoanele vaccinate sau trecute prin boală- acces la concerte, festivaluri în aer liber, precum şi la cursuri, conferinţe

G.U.
Miscellanea / 19 noiembrie 2021

Persoanele vaccinate sau trecute prin boală- acces la concerte, festivaluri în aer liber, precum şi la cursuri, conferinţe

Persoanele vaccinate cu schemă completă sau trecute prin boală vor avea acces la spectacole, concerte, festivaluri publice şi private sau alte evenimente culturale desfăşurate în aer liber, precum şi la cursuri, workshopuri, conferinţe, potrivit unei hotărâri aprobate, astăzi, de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, informează Agerpres.

Totodată, s-a aprobat propunerea ca organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale să fie permisă, doar în intervalul orar 5,00-21,00, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, dar nu mai mult de 1.000 de persoane, purtarea măştii de protecţie şi asigurarea unei suprafeţe de minimum 4 mp/persoană.

De asemenea, a fost aprobată propunerea privind organizarea şi desfăşurarea de cursuri, inclusiv cele de formare profesională care necesită activităţi practice, workshopuri şi conferinţe, inclusiv cele pentru implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene, doar în intervalul orar 5,00-21,00, cu participarea persoanelor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului în interior sau în exterior, dar nu mai mult de 150 de persoane, asigurarea unei suprafeţe de minimum 2 mp pentru fiecare

persoană, purtarea măştii de protecţie şi respectarea normelor de sănătate publică.

Măsurile aprobate prin HCNSU nr.105/2021 urmează să fie validate printr-o hotărâre de guvern.

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. URAAAA.... libertate de mers la cumparaturi sa imi iau cuie si pantaloni de trening ca mi s-au rupt.

  Ticalosii cu certificatul lor digital cu tot. 

  1. Si mie mi se rupe. Sint vaccinat (cu toata familia,) n-am comorbiditati, nu fumez, nu fac excese de nici un fel, nu frecventez farmaciile.

   Ne vedem la terasa, la cinema, in transportul in comun. 

  Am văzut până acum că certificatul verde este pentru a forța vaccinarea. Adevărat, însă doar pe jumătate. Ceea ce se urmărește este izolarea tuturor, limitarea drepturilor pentru toți, chiar dacă sunt sau nu vaccinați. Să nu credeți că vaccinarea este vreun bine oferit de cei care au pus la cale acest genocid mondial. Iată pașii:

  1.au terorizat oamenii să se vaccineze, prin amenzi și anulându-le rând pe rând drepturi și libertăți. 

  2.au fabricat certificatul verde pentru a-i diferenția pe cei vaccinați de cei nevaccinați. Nevaccinații au rămas cu drepturile și libertățile limitate, ba mai mult s-a ajuns și la anularea dreptului la muncă, prin urmare și a dreptului la viață!!! 

  3.presiunea pe nevaccinați a crescut, oamenii au cedat și s-au vaccinat fiind constrânși și astfel în multe țări cei vaccinați au ajuns majoritari, adică țări cu peste 50% grad de vaccinare. 

  4.în aceste țări, nevaccinații au mai primit o lovitură, și anume carantinarea lor, fiind stigmatizați pentru toate crimele ce se întâmplă în spitale pe motiv de covid. 

  5.dacă luăm exemplul Austriei, vedem că și după această măsură nazistă, „autoritățile” au concluzionat că nu este eficient și au hotărât carantinarea întregii populații. În acest punct se va alimenta presiunea asupra nevaccinaților cu ajutorul „majorității” înțepate și o vor folosi pentru a ajunge la pasul următor: 

  6.Vaccinarea și a celor rămași, prin adoptarea legii vaccinării obligatorii! Iar Austria este prima țară din lume care deja anunță această directivă satanistă, începând cu februarie 2022. 

  Iată cum prin acceptarea adoptării Certificatului verde, vom da un cec în alb statului mafiot să ne înțepe pe toți, ca apoi să ne închidă în case ca într-o pușcărie globală, căci recunosc deja ineficacitatea acestor seruri experimentale și nu ne vor mai lăsa să umblăm liberi pe străzi. Doar că aceste seruri își vor arăta apoi efectul de zombificare ce-i va transforma pe înțepații ‘supraviețuitori’ în gloate de manevră ale ocultei și robi închinători ai lui antihrist. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9036
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5570
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9186
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4789
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.4439

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro