Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

ÎN 2018:Combinatul de Îngrăşăminte Chimice Năvodari, afaceri cu 10% mai mari

L.T.
Companii /

Combinatul de Îngrăşăminte Chimice Năvodari, afaceri cu 10% mai mari

Combinatul de Îngrăşăminte Chimice (Cich) Năvodari a încheiat anul financiar 2018 cu o cifră de afaceri de 106 milioane lei, în creştere cu aproximativ 10% faţă de anul precedent.

"Anul 2018 a fost unul bun pentru noi şi cred că acest lucru se datorează faptului că suntem foarte atenţi la nevoile fermierilor. Aceştia au început să-şi schimbe opţiunile la capitolul îngrăşăminte şi să acorde importanţă calităţii fertilizanţilor. Pe de o parte înteleg importanţa tuturor elementelor nutritive şi aportul acestora în creşterea producţiei pe fermă, pe de altă parte, din cauza condiţiilor agrometeorologice extreme şi a lipsei irigaţiilor, sunt extrem de precauţi la creşterea investiţiei pe hectar", a declarat Cezara Vişan, director executiv al CICh, potrivit unui comunicat al instituţiei remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Combinatul îşi propune, pentru anul acesta, consolidarea rezultatelor deja obţinute, luând în calcul un avans de minim 5% a cifrei de afaceri şi a profitului.

"Pentru noi cel mai important este să nu facem rabat de la calitatea produselor pe care le livrăm fermierilor. În 2019, continuăm să creştem portofoliul de produse, în special pe nişa produselor BIO, un segment care se dezvoltă constant de mai mulţi ani. De asemenea, am integrat în planurile de nutriţie şi partea de fertilizanţi foliari şi microgranulaţi starter alături de fertilizanţii cu aplicare la sol, pentru a putea asigura un plan integral de nutriţie. Consumul mediu de îngrăşăminte la hectar în România este în continuare sub media europeană deci cu siguranţă mai este loc de creştere. Este loc de creştere atât la cantitatea aplicată pe hectar, cât şi la calitatea îngrăşămintelor. Practic, acest input, care înseamnă circa 30-40% din total investiţie/hectar, este elementul esenţial pentru punerea în valoare a geneticii de top a seminţelor şi protectiei fitosanitare a pesticidelor", a susţinut Cezara Vişan, conform sursei citate.

Sumele investite în ultimii ani la Combinatul de Îngrăşăminte Chimice Năvodari depăşesc 5 miliarde de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie